Evaluari companie Nobel Telecom


Maria - Reprezentant oficial
Miercuri, 5 Aprilie 2017
Buna,

Regretam experienta neplacuta pe care ai avut-o in cadrul echipei noastre si speram ca pe viitor sa gasesti un angajator care sa corespunda exigentelor tale.
Desi consideram ca impresiile pe care le-ai exprimat sunt subiective si nu reflecta atmosfera din cadrul Nobel, respectam dreptul tau la opinie si mai mult decat atat chiar incurajam salariatii companiei sa isi exprime liber parerea cu privire la echipa noastra pentru a putea imbunatati mediul de lucru si a oferi angajatilor nostri experiente cat mai placute.

Precizam ca echipa noastra respecta cu strictete angajamentele incheiate cu salariatii si pune un accent deosebit pe resursa umana care este cheia dezvoltarii durabile a afacerii. Salariul este cel negociat de parti de la inceput si este prevazut in cadrul contractului individual de munca iar valoarea bonusului este determinata strict de performantele salariatului iar nu de alti factori. Promovarile interne in cadrul departamentului se fac strict pe baza rezultatelor din ultimele luni si de capacitatea si dorinta fiecarui angajat de a prelua noi taskuri, iar promovarile interne catre alte departamente se fac in urma unui proces de selectie, interviul cu noul manager fiind intotdeauna parte din proces.

Regulamentul intern al societatii a fost intocmit cu respectarea normelor legale in vigoare, reflecta drepturile si obligatiilor angajatilor din cadrul companiei si se aplica in egala masura tuturor salariatilor.

Pauzele de masa sunt acordate conform legii, in concordanta cu timpul petrecut de salariat la serviciu. Ar mai fi de adaugat faptul ca echipa Nobel promoveaza campanii de preventie si sustinere a sanatatii angajatilor, iar faptul ca un salariat alege sa fumeze in pauza de masa reprezinta strict optiunea personala a acestuia.

Iti multumim pentru feedback si iti uram mult success in proiectele viitoare!


Sunt utile aceste informatii?
Ajuta si tu comunitatea impartasind experienta ta in Nobel Telecom

Adauga o evaluare

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?