Forum despre 2NA FARM


elena Vineri, 8 Martie 2013
Aveti grija cu firma asta, este in insolventa iar patroana este in ancheta penala.
Au ajuns la fundul sacului, si au pus angajatii sa-si faca pfa-uri, sa nu mai plateasca obligatii la bugetul de stat.
farmacia nu mai este ce a fost odata, nu mai sunt medicamente, oamenii sunt tratati foarte prost. nu s-a mai investit nimic, au acelasi aspect batranicios. Probabil se vor inchide, si nu-i mai intereseaseaza sa investeasca
pentru posturile de tesa, regimul e acelasi, pfa nu cim, si teroare cat incape
cei care mai sunt pe acolo, incearca sa ia ce se mai poate lua si vor pleca, dar cu buzunarele doldora...directorasii adica.
Daca va ganditi la un job acolo, mai bine NU! Sunt pe duca.
DanaB Marti, 9 Mai 2017

Numai directori si directorasi, care se pricep probabil la orice altceva in afara sa vina cu idei. Toata lumea isi paseaza responsabilitati, nu se ocupa nimeni de noi in locatii, se dau penalizari pentru ceva ce nu intelege nimeni, nu avem un drum clar de mers pe el, patroana nu se pricepe decat sa tipe. Marfa este insa sa fimindrumate sau sa ne bazam pe cineva de acolo de sus, nu. II vedem doar atunci cand mergem la traininguri sau cand venim dupa salarii, si suntem duse de nas. Probabil ca la ce salarii exista acolo sus, nimeni nu isi bate capul, mai putin anumite persoane, si alea depasite. Un esec total, ocoliti.

doctoritaplusica Sambata, 10 Iunie 2017

DanaB, nu stiu cum e acum insa, nu este vorba ca ii doare in fund. Nu se pricep. Sunt atat de multi oameni in sediu, care se calca in picioare, insa daca sun la tinereii de la it nu raspund sau fac cu mare intarziere tot, la salarii intarzieri de nu era adevarat. Unde sunt acum sunt pe jumate cat sunt acolo, si cum mult mai multe locatii pe care le avem...
Ni se luau din bani pentru ca nu faceam target la diabet, dar ei nu dadeau marfa. Ni se luau din bani pentru ca nu faceam cash, dar ei erau blocati la nu stiu ce furnizor. Veneau furnizorii in locatie stabileam sa luam niste produse, insa erau blocati..
La expirate, la fel, ni se imputau insa cel putin pe ale mele le vedeai imprastiate peste tot, probabil se mai foloseau ca stateau cu lunile pe acolo.
Daca se facea o promotie, pana aveai sprijinul de la sediu te lua capul, daca vroiai sa rezovi o problema pe loc, cu un produs, un pret, o setare de ceva, era un chin cu astia vechi singurii care ajutau erau anumite persoane din achizitii, pe care le stim cu totii si care raspundeau urgent si era clar ca ne respectau. Primeam avize fara marfa, luam restante la retete dar nu mai venea marfa, ce mai, o bulibaseala totala. Si in sedinte doamna tot farmacistele lua la rost, nu de oamenii care stau acolo si nu sustin. Orb la orb nu si scoate ochii. Locatiile sunt vechi, probeme cu apa, cu caldura, cu frigul, sunt batranicioase si par parasite, nu stiu cum sunt cele mai noi. Eu una nu ma pricep sa aranjez marfa in raft, insa nici domnul care se ocupa de locatia noastra nu a venit vreodata sa ne spuna ce avem de facut.
Tot timpul, locul unde te afli, si conducerea, care asa este:)), tipa mereu si vorbeste fara un plan in spate, si daca are unul, a doua zi, tot ea il anuleaza...te face sa te gandesti continu la a te lasa de farmacie. cu siguranta oameni buni vor pleca, sau vor fi matrasiti, este stilul 2na. Iar sedintele sunt penibile, in 6 ani de zile, nu am vazut o sedinta buna corecta la obiect, doar o superameteala din parte patroanei, care se baga in toate dar nu stia nimic, iar restul taceau de teama probabil.

PS: la salarii, corect, erau mai mari ca acum, insa decat pentru acel plus mai bine scuip in san si trec mai departe. Iar intrzierile erau foarte mari, ni se spunea ca nu au intrat nu stiu ce bani etc. Pai eu am vandut de mi a sarit ecusonul doamna, mai aveam putin si ma culcam cu pacientii ca sa cumperre ceva, si tu imi spui ca banii pe care ti i-am facut de fapt merg in alta parte. Eu stiu fratilor ca daca am salariu de 3500 de lei pe luna, nu pot sa cheltui mai mult in casa ca intru in probleme. Daca eu stiu asta, si ei nu inseamna ca sunt o managera mai buna decat ei, sic-sic:))

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?