Forum despre 360 Insights


ADMIN - undelucram.ro Duminica, 13 Octombrie 2013
Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma 360 Insights, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de 360 Insights.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !
bbj Miercuri, 12 Februarie 2014

Este o firma care se ocupa cu statistica si cercetare de piata (sondaje de opinie telefonic si pe teren, completarea chestionarelor electronice si online)
au sediul undeva in Aviatorilor o vila mica si filiala (sucursala unde am fost eu in call center) in Sema Parc, Splaiul Independentei nr. 319 sector 6.
Programul - este nedefinit, nu ai un program stabil, te tine peste program
Salariu - Ei spun ca ai salariu fix dar in realitate nu e asa, oricum sunt bani putin in comparatie cu munca prestata, deci munca multa remuneratie proasta.
Contract ul - Fals, in contract scrie 2 ore si tu prestezi 12 - deci nu se mai platesc taxe si impozite la stat. Nici nu te lasa sa il mai citesti te pune sa il semnezi direct.

ASP Joi, 22 Mai 2014
Buna, ar trebui sa ma duc la un interviu luni....pot spune ca m-ai facut sa ma razgandesc. Pot sa te intreb pe ce post ai lucrat tu ? Pe mine m-au chemat pentru postul de receptionera.
Multumesc

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?