Forum despre 3B Expert Audit SRL


ADMIN - undelucram.ro Marti, 24 Aprilie 2012
Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma 3B Expert Audit SRL, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de 3B Expert Audit SRL.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !
fost Miercuri, 6 Martie 2013
am avut parte de o experienta groaznica acolo, nu aveai voie sa bei decat din canile lor pe care scria profit&loss, audit etc. Telefon la bucatarie care suna in timp ce iti serveai masa, ascultai ce muzica dorea patronul care se credea dj...teroare...concediile se iau numai cand doresc ei, toata lumea in aceeasi perioada...
nik Miercuri, 22 Mai 2013
S-au facut multe comentarii despre aceasta firma pe alte forumuri. Ii cunosc personal pe proprietari de f. multi ani. Sunt oameni exceptionali. Este firesc sa impuna anumite reguli, care nu convin celor tineri, lipsiti de experienta, si care nici macar nu se gandesc ca este o firma stabila unde pot invata f. multe .

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?