Forum despre 4PSA Rack-Soft SRL


PinUp Joi, 14 Noiembrie 2013
Salutare,

In ce consta testul? Si aici ma refer la o pozitie non-tehnica, non-IT ?
Care este nivelul salarial?

Multumesc !
just me Sambata, 30 Noiembrie 2013
Eu tocmai am aplicat pe o pozitie tehnica. Am primit un link cu completarea unui test. Am gasit urmatoarele puncte care nu sunt ok:
- Testul contine si intrebari cu cod PHP, desi nu am mentionat ca stiu PHP si postul era pentru JavaScript. Eu personal vin din zona de ASP.NET Ajax si faptul ca mai am idee de PHP nu inseamna ca si stiu. Oricum am refuzat sa raspund la acea intrebare, din motive de principiu.
- Nu inteleg de ce firma are pretentia sa pierzi 2 ore cu un test cand nu sti la ce nivel salarial sa te astepti. Sa zicem ca treci testul isi iti ofera 3000 RON. Nu merita. Cred ca in primul rand trebuie si ei sa justifice de ce ai face acest efort si la ce sa te astepti daca te angajeaza.
- Am intrerupt testul la o intrebare care nu aparea corect. Aveam checkbox-uri dar nu scria nimic in label. Este de neacceptat sa testezi candidatii cu un soft neverificat.

Poate firma e ok. Nu stiu nimic despre ea. Dar nu e o abordare corecta din punctual de vedere al recrutarii. 40 de intrebari aruncate acolo din toate pentru toti nu inseamna nimic.
BD Joi, 8 Mai 2014
Salutare "just me"! :)

Lucrez in cadrul companiei, in HR, si as vrea sa iti clarific cele 2 nelamuriri semnalate pe aceast canal, chiar daca cu intarziere (datorata identificarii postarii si a forumului).

Letat de testele online, doresc sa iti spun ca in structura testelor noastre tehnice online intra si itemi care sondeaza cunostintele de OOP (precum mentioneaza si instructiunile de la inceputul testelor) si, unii dintre acestia, ofera si mostre de cod care este scris in PHP sau C. Deci, intr-adevar, daca dai un test online de JS poti sa intalnesti si astfel de itemi aleatori insa accentul nu cade in nici un caz pe scrierea de cod intr-un limbaj diferit decat cel care face obiectul testului ci pe analiza codului (accesibil) in vederea identificarii principiilor de OOP; iar evaluarea raspunsurilor se face in acest sens. Legat de intrebarea cu probleme la vizualizare, sincer imi este greu sa ma pronunt intrucat acest tip de dificultate tehnica nu a mai fost semnalat. Noi am reverificat colectiile de itemi insa recomandam ca si instructiunile de testare de la inceput sa fie respectate. Regret sincer incidentul tau. Am fost si eu pus in nenumarate situatii de testare si stiu ca este neplacut.

Legat de salarii, tin sa iti precizez ca, intr-adevar avem o flexibilitate foarte mare si ca, daca un candidat este validat tehnic, in oferta ajungem sa ii depasim nivelul actual salarial pana la unul motivant sau sa il atingem pe cel asteptat (in functie de situatie). Asadar desi avem un buget alocat pentru fiecare pozitie, ramanem deschisi (nu doar declarativ) pentru adaptarea lui la potentialul profesional si la asteptarile candidatilor. Asadar doar prioritizam potentialul profesional iar partea financiara nu reprezinta un criteriu de eliminare.

Sper ca cele precizate mai sus sa fie clarificatoare.

Eu iti multumesc pentru ca ai luat in calcul o oportunitate profesionala in cadrul 4PSA, pentru timpul investit, iar in cazul in care mai exista si alte neclaritati imi poti scrie la bogdand@4psa.com.

O zi faina!
BD
4psa applicant Joi, 19 Iunie 2014
Mi-au scris asta ( cu subinteles, desigur ) in e-mail !!! "Firma" ...ce "firma".
Anonimm Sambata, 4 Aprilie 2015

Sediul firmei este foarte departe se ajunge greu cu orice mijloc de transport. Angajatii sunt seriosi , dar atmosfera nu e tocmai placuta si te muncesc mult. Intrdevar la ei inveti multe dpdv profesional :) ceea ce e bine. la interviu depinde. Pot fi ok sau nu. depinde de pozitie si cu cine pici la interviu, dar in general au pretentii. De exemplu un intern la ei ia cam 500euro ... am vazut si mai bine si mai rau

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?