Forum despre A&G Med Trading


ADMIN - undelucram.ro Joi, 4 Octombrie 2012

Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma A&G Med Trading SRL, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de A&G Med Trading.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !

geronimo Miercuri, 14 Noiembrie 2012

lucrez de peste 4 ani aici.
in cazul in care iti ies cifrele castigi mai bine de 1000 euro lunar, exista flexibilitate, totul se discuta , si ce imi place cel mai mult o mare libertate pentru agent.
In cea ce priveste sansele de promovare , exista, insa esti pus in a alege intre functie si bani dupa modelul bancilor.

Una peste alta rezultatele sunt platite mult mai bine decat in depozitele de top , iar daca iti faci treaba nu are nimeni nimic cu tine.
E ok sa lucrezi aici , nimeni nu plateste nerealizari.

pepinoshu Vineri, 14 Decembrie 2012
sunt o persoana care imi doresc sa am un job in aceasta companie,dar nu ca agent de vanzari,ci ca agent de livrari(sofer),asadar,daca este cineva care are o astfel de slujba acolo va rog sa-mi spuneti si mie cum ati reusit sa intrati,in ce consta interviul ,v-a recomandat cineva? e principiul nepotismului sau al pilelor?au probleme cu limita de varsta, sau vor si oameni seriosi,familisti, cu simtul raspunderii si asumarea cu responsabilitate a obligatiilor de serviciu?
multumesc daca-mi raspundeti
intrebare Joi, 31 Ianuarie 2013
Dar pentru cineva care ar avea posibilitatea de a ocupa o alta functie decat in vanzari in aceasta companie, ce fel de recomandari aveti?
geronimo Luni, 25 Februarie 2013
sal,nu sunt venituri mari, 1500-2000 in ambele cazuri
andrada Luni, 1 Aprilie 2013
intersante informatiii. multumim.
me Marti, 9 Aprilie 2013
Informatia cu 1500-2000 e valabila pt. cei carora nu prea le place performanta...tind sa cred ca e prea mult pt. ei. Cine face performanta castiga chiar bine...
geronimo Marti, 9 Aprilie 2013
Pe distributie se castiga mai bine? Sunt salarii mai mari exceptand managementul?E vorba de cei cu salarii fixe.....
depozit Joi, 2 Mai 2013

pentru cei din depozit, cel putin la Cluj-Napoca 850 lei. numa bine.

Just me Luni, 3 Iunie 2013
Nu stiu ce se mai aude la Bucuresti, pentru ultimii colegi-prieteni au parasit si ei compania. Vad ca la 2-3 luni apare pe internet anunt pentru reprezentant vanzari! Deci este de "bine"!
arnica Luni, 9 Septembrie 2013
buna, tuturor
va rog sa-mi dati si mie un feedback , daca merita aici o angajare si care sunt salariile pe Bucuresti/vanzari?(aproximative evident)
va multumesc
geronimo Luni, 9 Septembrie 2013

1000 plus bonuri fix,0,8 comision daca iti faci targetul.
spor.

Anonimul 28 Luni, 30 Septembrie 2013

Lucrurile stau cam asa: salar fix: 1000 ron, tichete de masa, telefon, mini laptop, masina acasa si o oarecare libertate de a putea daca ai o problema in localitatea in care stai sa o rezolvi fara sa ti se spuna ca le-ai consumat carburantul. La partea de comisionare e mai complicat un pic, ei spun ca la o realizare de 70% incasare si 70% vanzare ai un comision de 0.12% din sumele respective, evident ca fara tva. Problema este ca acel comision nu se aplica direct la minim 70% vanzare sau incasare. Adica vanzarea efectuata se imparte la 3 subgrupe, insemnand produse (medicamente) in grupa 1, produse in grupa 2 si produse in grupa 3. Acum poti la 2 grupe sa faci 68% de exemplu si la o grupa 78%. Ti se bonuseaza doar grupa atinsa cu peste 70%. Teoretic ai atins cei 70% impus de ei dar la bonusare :( te pup pa pa, ceva de genul. Acelasi lucru este si la incasare. Pot sa spun doar ca sefii cel putin pe filiala Cluj nu sunt stresanti sa te sune toata ziua.

medic Duminica, 28 Septembrie 2014
Vad ca fac angajari, au deschide 20 de pozitii !
medic Luni, 29 Septembrie 2014

M-am intalnit cu un fost coleg ce lucreaza in aceasta firma si mi-a spus ca au fost plecari din firma si se fac angajari si ca vor veni in locul lor alti !

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?