Forum despre Abbate Servcomexim


ADMIN - undelucram.ro Joi, 5 Iulie 2012
Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma Abbate Servcomexim, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de Abbate Servcomexim.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !
interviu abbate Luni, 14 Ianuarie 2013

am fost la un interviu, sau interviuri mai bine zis, pentru functia de junior manager.
am ajuns acolo am dat vreo 3 interviuri de cate 2 ore fiecare, in care mi s-a testat logica, cunostintele de matematica, capacitatea de a lua decizii etc. la ultimul mi s-a spus ca salariul ar fi in jurul a 2000 ron, urmand sa ajung la interviul final.

la interviul final, mi s-a spus ca de fapt salariul este 1400 si ca voi lucra vreo 3 luni sau mai mult ca si casiera, si apoi daca "ma descurc" ma va promova la assistent manajer si apoi dupa un an gen, la junior manager/manager. nu a stiut sa-mi spuna ce inseamna "ma descurc", daca am niste obiective palpabile pe care trebuie sa le depasesc sau cum isi da seama daca "m-am descurcat", probabil vroia sa angajeze o casiera pe 14 milioane, care sa faca si de toate, cu un program haotic si pana la 10 noaptea.

nasol, putea sa spuna de la inceput sa nu mai pierd atata timp.

mda Marti, 2 Iulie 2013
Si eu sunt in aceeasi situatie. Deja 2 interviuri interminabile. Inca de la primul am discutat despre bani si anume ca nu accept mai putin de 2000 lei. Cum m-au chemat si la al doilea, m-am gandit ca imi pot oferi atat. Dar la al doilea mi-au spus ca de fapt salariul este de 1700 lei si se ajunge la 2000 beneficiind de serviciile salonului. Bai, fratilor, eu imi negociez salariul in bani cash pe care-i iau in mana, nu in servicii. Si mi-au spus si mie ca daca ma descurc, intr-un an jumate, 2 pot ajunge manager senior. Si cand i-am intrebat care sunt posibilitatile reale de crestere a salariului, in special daca "ma descurc" si ajung manager senior, nu prea aveau raspuns pt mine si mi-au zis ca asta se discuta cu managerul cel mare, la interviul final.
GG Marti, 27 August 2013

Buna fetelor. De asemenea am fost la ei la interviu pentru postul de junior manager si mi-au zis ca trebuie sa stau 2-3 luni la receptie (1100 lei salariul in primele 2 luni apoi creste la 1400 lei, o zi da o zi nu) si daca ma descurc ajung junior manager.

B Marti, 3 Septembrie 2013
Intr-adevar, sustin tot ceea ce au spus toti ceilalti inaintea mea...am fost de curand la interviu, la inceputul lunii iulie, tot pentru postul de Junior Manager si, la fel, mi-au spus ca trebuie sa "vad" la interviul final daca imi mai pot oferi ceva, acest lucru, dupa discutii interminabile, plus cererea unei scrisori de recomandare de la fostul job.

Mi-am dat seama ca este un bluf si am anuntat dupa prima intrevedere ca nu ma mai prezint la urmatoarele interviuri, desi am fost chemata. Salariul era tot pana in 2000 de lei si mi s-a spus, ulterior, pentru ca mi s-a parut aberant, ca oferta fusese facuta pentru fiecare candidat in parte!!!! PE BUNE??? cine ar accepta in asemenea conditii?

In rest, mult succes tuturor!!!
Cristina Luni, 4 August 2014
Imi voi incepe comentariul adresandu-va un sfat - NU va angajati la Abbate! Niciodata! Sunt o fosta angajata a acestora, casierita, ce a rezistat eroic 5 luni in niste conditii si ...
samira Luni, 27 Octombrie 2014
Imi poate spune si mie cineva cat dureaza procesul de recrutare ca pe mine ma tot cheama la interviuri interminabile.... Mi se pare exagerat cat de multe interviuri sunt pentru un ...

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?