Forum despre ABC Human Capital


adar Marti, 28 Mai 2013
Pot sa va spun doar ca am colaborat cu ei pentru gasirea unui job
S-a intamplat in 2011 noiembrie. Mi-au gasit un post, m-au chemat la interviu, m-au tinut la curent cu toate activitatile intreprinse si mai mult decat atat - mi-au dat cateva sfaturi.
Una peste alta.....o firma serioasa in ceea ce priveste recrutarea pentru angajatori.
Personal tin sa le multumesc!
nik Joi, 30 Mai 2013
Subscriu. Firma OK.
boika Vineri, 12 Iulie 2013
TE DUC CU VORBA, SUNT DIN PROVINCIE SI AM ACCESAT LA UN POST DE IT DE 4 ANI, PT O COMPANIE CU SUCURSALA IN ZONA. DUPA CE AU ZIS CA PROCEDURA DE SELECTIE M-A ALES, AU TRAS DE TIMP VREO 9 LUNI. NESERIOSI !!!
candidat Joi, 22 August 2013

Recruteaza orice, si agenti de vanzari, specialisti IT, femei de serviciu, contabili, muncitori necalificati, manageri. Banu' sa iasa.

Evident, daca "profilul tau nu corespunde cerintelor angajatorului", nu se vor sinchisi sa te sune, desi ti-ai pierdut 2 ore din viata sa te deplasezi pana la ei.

Gigel - candidat de otel Joi, 29 August 2013

Am fost intervievat agresiv, de parca le-as fi fost dator vandut. Mi s-a atras atentia, pe un ton iritat, ca am pretentii salariale exagerate, ca ele stiu mai bine ce salarii sunt in piata. Recruteaza pentru tot felul de firme.

alt candidat Joi, 26 Septembrie 2013
si eu sunt de acord cu parerile exprimate mai sus...m-au sunat pentru un interviu la o firma...nici macar nu mi-au spus despre ce companie este vorba..si m-am trezit ca imi pune un test de contabilitate in fata, in conditiile in care, daca se oboseau sa citeasca cv-ul meu, puteau remarca singuri ca nu am pic de experienta pe domeniul asta....
inca un candidat Vineri, 25 Octombrie 2013
Am fost si eu la ei la interviu, din start mi-au zis ca ei cauta un super om pentru post, iar eu venind din concediu de crestere copil mi-a zis ca nu sunt suficient de pregatita. Asta nu m-a deranjat, ceea ce m-a deranjat este ca mi-au zis sa urmaresc pe site daca se posteaza joburi noi care sa mi se potriveasca conform pregatirii. Am urmarit si s-au postat, am aplicat si pe myjobs si am sunat si personal. La telefon mi-au zis da, da lasa-ti-ma sa ma uit si revin eu cu un telefon, nici in ziua de azi nu a mai sunat. Fratilor este atat de greu sa ii zici unui om adevarul verde in fata? Ca sa faceti recrutari de personal ar trebui sa fiti mai profesionalisti si sa stiti sa va purtati cu oamenii. Romania trezeste-te, angajatul nu este un sclav, angajatul este omul care iti face firma sa mearga si iti aduce bani.
ABC Human Capital Luni, 3 Februarie 2014

Buna ziua,


As dori sa multumesc pentru feedback tuturor celor care au dorit sa posteze comentarii si observatii despre ABC Human Capital. In acelasi timp insa, sunt nevoita sa fac o serie de mentiuni tocmai pentru a inlatura posibilele confuzii:
 

- Compania noastra deruleaza procese de recrutare pentru pozitii de specialisti, middle si top management. Fara a avea ceva impotriva recrutarilor de alt gen, trebuie totusi sa mentionam faptul ca nu am avut niciodata recrutari pentru posturi de soferi, femei de serviciu, muncitori necalificati – cu tot respectul acordat acestor categorii profesionale
 

- Respectul fata de candidat si client ne defineste activitatea in permanenta. Interviurile sustinute de noi nu au nici o legatura cu agresivitatea sau lispa de respect.
 

Am dorit sa facem aceste mentiuni in virtutea unui drept la replica si pentru a ne asigura ca nu exista confuzii in ceea ce ne priveste cu atat mai mult cu cat o parte din comentarii nu au nici o legatura cu activitatea sau locatia noastra.
 

Va multumim.
 

ABC Human Capital

Mihaela Marti, 4 Februarie 2014
BUna.. as dori si eu o adresa de email de la ei..sunt interesata de un internship.. Multumesc
raspuns Vineri, 28 Martie 2014
@Mihaela: mai fata, tu ori esti de la HR si vrei sa pari un condidat interesat de joburile lor, ori nu ai invatat sa utilizezi calculatorul. Daca intri pe site-ul lor si te duci pe tab-ul Contact, nu e suficient de mare scris Email pentru Candidati? Ce naiba, nu mai postati balariile astea aici ca lumea chiar intra si le citeste.
Alex Luni, 9 Iunie 2014

Am fost si eu la interviu la ei acum 2 ani; interviul a fost unul total neprofesionist; persoana cu care am avut interviul respectiv s-a uitat in CV-ul meu, si in loc sa puna accent pe abilitatile profesionale castigate la locurile de munca anterioare pe care le-am avut, mi-a reprosat intr-un mod urat (de parca as fi dat in cap cuiva) de ce am plecat de la fiecare loc de munca si atat, in rest nu a mai interesat-o daca am ramas cu ceva din punct de vedere profesional;

ABC Human Capital Luni, 3 Noiembrie 2014

Buna ziua, Alex,


Procesul de recrutare la ABC Human Capital include si intrebari despre motivele plecarii de la fostul loc de munca pentru a ne construi un profil al candidatului si pentru a vedea daca acesta este potrivit cu profilul cautat de client. Ne desfasuram activitatea cu profesionalism si acest lucru se poate vedea in portofoliul de clienti pe care il avem: http://recrutaresiselectie.ro/portofoliu.html
precum si in experienta specialistilor in resurse umane din cadrul agentiei.
CV-ul tau a ramas in baza noastra de date si, ori de cate ori apar noi joburi, noi analizam CV-urile existente si revenim la candidati.


O zi frumoasa,
ABC Human Capital

Minyme90 Sambata, 8 Octombrie 2016
Eu personal recomand. S-au purtat cu mine f. ok.

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?