Forum despre Abitare Sports


aeec Vineri, 15 Noiembrie 2013
Salariu: 1000 lei net (dupa 3 luni, in functie de performante, salariul poate creste, ori in caz contrar esti concediat).
Program de lucru: luni-vineri de la 10:00 - 16:30 (cand lucrezi de dimineata).
luni-vineri de la 16:30 - 22:00 (cand lucrezi turul 2).
Doua weekenduri pe luna se lucreaza, folosindu-se acelasi program (daca saptamana in care lucrezi este saptamana cand programul iti incepe la 10:00, atunci si in weekend vei incepe lucrul tot la ora 10:00 si viceversa atunci cand in saptamana respectiva esti turul 2, in weekend vei munci dupa programul de turul 2). Legat de atmosfera de lucru, nu stiu nimic. Magazinul The North Face (cel despre care vorbesc), se afla in incinta spatiului comercial Promenada mall, din Calea Floreasca Nr. 246 B, Sector 1, Bucuresti.
vaiiii Vineri, 15 Noiembrie 2013
@aeec, cum sa nu cunosti atmosfera de lucru, cand se vede clar ca faci parte din firma :)) sigur ca nu esti angajat ca si consultant vanzari ( vanzator mai pe romaneste ), ca atunci ai striga in gura mare oricui este dispus sa te asculte despre atmosfera creata la punctul de lucru de o anumita persoana venita de la Brasov ca sa "consileze", si care din puctul meu de vedere vrea sa duca firma de rapa! Nu recomand nimanui sa lucreze sau sa mearga la interviu la aceasta firma!! Sunt neprofesionisti!
aeec Vineri, 15 Noiembrie 2013
Am participat la un interviu pentru postul de consultant vanzari, acum 2 saptamani si i-am refuzat. Tot ceea ce am scris, stiu ca urmare a participarii mele la acel interviu. Trebuie sa-ti marturisesc "vaiiii" ca am ramas fara cuvinte cand am citit recenzia ta. Sincer, nu ma asteptam ca cineva sa creada ca as fi vreun angajat, intrat pe acest site, incercand sa fac reclama acestei firme (care de altfel nu m-a convins sub nici o forma, tocmai de aceea am si refuzat-o). Iti respect parerea (fiecare are dreptul la parere), insa nu pot fi de acord cu tine (in ceea ce priveste cele spuse despre mine. In rest si eu nu recomand nimanui sa mearga la interviu).
vaiii Vineri, 15 Noiembrie 2013

In cazul acesta, ma bucur pentru tine ca nu ai acceptat sa lucrezi pentru o astfel de firma, unde nu sunt doriti angajati, ci sclavi pe plantatie! Productiv ar fi insa ca si alti angajati (actuali sau fosti ) sa isi exprime prin acest intermediu sau oricare altul puctul de vedere privind aceasta firma, poate o sa citeasca si cine trebuie...iar potentialii candidati macar sa stie la ce sa se astepte, daca totusi aleg sa mearga la interviu.

alin Luni, 6 Ianuarie 2014
Salariu foarte mic!
bianca Marti, 29 Aprilie 2014
hehehehehehe de unde salariu marit dupa 3 luni eu am fost angajata 4 luni la ei la firma si aveam salariul la fel cu cei care aveau ani in firma nu cateva luni saraci muncesc pe ...
alina Marti, 29 Aprilie 2014
da sunt salariiiiiiiiiiiiiiiiiii fffffffffffffoarte miciiiiiiiiii

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?