Forum despre ABplus Events


B Joi, 6 Februarie 2014
cum a fost interviul, A?
Voluntar Marti, 3 Iunie 2014

Am fost voluntar pe o perioda de 2 luni in anul 2013 la aceasta firma. In aceasta perioada au plecat destul de multi angajati din firma, mai mult sau mai putin cu urlete si trambite. Orice comentariu aflat mai sus este complet adevarat. Am participat la "mazilirea" in public a angajatilor de fata cu voluntarii. Parerea mea NU SE MERITA!!

geanina Miercuri, 3 Septembrie 2014

Eu am lucrat la ABplus events vreo 4 luni. Pentru mine, mediul de munca de acolo este execrabil, ajungeam la 9 si plecam dupa ora 19 si erai obligat sa muncesti in week-end. De asemenea, salariile se plateau cu intarziere si se lucra foarte mult cu PFA desi era program fix (daca nu aveai PFA, puteai sa il folosesti pe al sotului- deci reducerea impozitelor, tu nu aveai niciun avantaj de aici).
Tot personalul era obligat sa participe la evenimentele organizate de ei, acest lucru insemnand munca in week-end si se faceau tot felul de activitati (de la stivuit, dat cu mopul, etc), desi jobul tau nu presupunea asa ceva. Bugetele pe evenimentele erau foarte stranse si atunci se foloseau toti angajatii pentru munca de jos, indiferent de ce studii aveai).
Consumabile de gen papetarie erau foarte putine in conditiile in care se cereau multe rapoarte, fiecare angajat primea un numar limitat de foi si trebuia sa ti pazeste ustensilele de lucru(pixuri, creioane, etc) altfel ramaneai fara ele. La toaleta, nu prea se gaseau consumabile pentru ca si aici bugetul era redus!!!.
In saptamana in care am plecat eu, si au dat demisia inca vreo 8 angajati, in conditiile in care compania are vreo 50 de angajati. Statistic, 80% dintre angajati stau mai putin de 3 luni. Acest lucru spune multe despre companie.

Luiza Marti, 27 Octombrie 2015
Daca aveti nevoie de un job cititi cu atentie comentariile fostilor colegi. Nu s-a schimbat nimic din contra fluctuatia personalului este foarte mare si nimeni nu pleaca de bine sau din incompetenta.
Silitoarea Joi, 10 Martie 2016

Buna ziua,
Eu am parasit relativ recent aceasta firma. Este un loc rau pentru orice angajat. oricat te-ai stradui, nu e suficient si nu este nimeni multumit de munca ta. Sarcinile sunt peste osibilitatile unui singur om, presupun munca suplimentara neplatita si nevalorizata. Ti se adreseaza tot felul de apelative de animale atunci cand patronul are chef. La inceput (poate primele 2 saptamani) e ok, dar dupa devine urat tare. Dezorganizarea atinge cote maxime. De invatat ai ce invata chiar si daca petreci un timp scurt in cadrul firmei. La salarii esti mereu furat, nu ti se da ce e scris in contractul de munca. In plus, chiar daca pleci cu preavizul efectuat, nu ti se mai platesc zilele. Perioada de preaviz este un cosmar viu pentru orice angajat. Daca lucrezi in vanzari, cosmarul se acutizeaza. Ai targete imposibil de atins deoarece trebuie sa le vinzi evenimentele catre eventuali sponsori.
Atentie sporita la clauzele din contractul de munca. Nu acceptati sa semnati fara perioada de proba pentru ca veti fi tentati din prima saptamana sa plecati si macar sa o puteti face fara preaviz. Va sfatuiesc sa ocoliti locul!

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?