Forum despre Absolute School


CEhia Joi, 31 Iulie 2014
vad ca aceasta firma are ceva sustinatori, spun ca au standarde inalte si o angajare pe spranceana,..totusi pare un pic in contradictoriu fluxul de angajati.
este sau nu este HR-ul acestei companii format din oameni competenti? alesul pe spranceana inseamna o data si bine. anuntul cu pricina se tot updateaza.
pentru cei care sustin aceasta companie, dar nu mai lucreaza la acestia, cu toate ca se spune ca au un sistem salarial mai mare decat media pe piata, tin sa ii intreb - DE CE?
pentru cei inca activi - cum de verificati acest site?
cat despre partea legata de adresa de e-mail a HR-ului pare o mare idiotenie!!!!
nu fac echipa cu nici unul din cei prezenti aici, dar mi-au ridicat ceva suspiciuni privind aceasta companie.
un raspuns, va rog.
multumesc.
Bff Luni, 18 August 2014
Nu a fost nimeni la interviul pentru postul de coordonator...? Cum a decurs, salariu, etc Mc
catalin Marti, 26 August 2014
salut,astept si eu un raspuns la intrebarile solicitate.Multumesc.
abc Luni, 15 Septembrie 2014
eu am trecut de primul interviul, cu directorul, al doliea interviu l-am dat cu directorul si directoarea, se pare ca n-am placut directoarei :D.
insa vad pe site-urile de recrutare ca este iar postat anunt pentru pozitia de coordonator...... sa inteleg ca sunt ffff pretentiosi....oare ofera si ei pe masura pretentiilor?
cosmin Sambata, 27 Septembrie 2014
specialist relatii clienti

Imi poate spune cineva daca a mers la interviu si ce salariu se ofera pt.pozitia de mai sus?
nicu Sambata, 27 Septembrie 2014
@ abc

Urmeaza sa ma duc la interviu si eu.
Imi poti spune in ce consta interviul si ce salariu ofera?
mir Sambata, 27 Septembrie 2014
@abc

da! 1000 RON
De aia au si anuntul postat de atata timp!!!
O sa culeaga ce merita la asa bani!!!
coffee Marti, 30 Septembrie 2014
1000 ron? nu cred!!! imposibil sa ofere atat de putin. Si eu am interviu in scurt timp la ei si, la cum arata anuntul de angajare, imi facusem mari sperante :)
Absolute School Marti, 7 Octombrie 2014

Buna ziua,

Va multumim pentru interesul acordat companiei Absolute School. Am dori sa facem cateva precizari privind unele opinii publicate de diversi utilizatori ai acestui site.

1. Pentru utilizatorul NICU (mesaj postat Sambata, 27 Septembrie 2014):
"@ abc: Urmeaza sa ma duc la interviu si eu. Imi poti spune in ce consta interviul si ce salariu ofera?"

Stimate domnule Nicu, intre 16.09 si 29.09.2014 nu am contactat niciun candidat pentru interviu. Mai mult, in toata perioada recrutarii si selectiei nu am contactat nicio persoana cu numele sau prenumele Nicu. Prin urmare, ceea ce afirmati dvs. este neadevarat, intrucat e imposibil ca dvs. sa aveti o asemenea informatie pe data de 27.09, ceea ce ne face sa afirmam ca dvs. nu sunteti, de fapt, un candidat interesat de acel post. Foarte probabil sunteti o persoana de la o "companie" concurenta; vis-a-vis de acest lucru, din decenta, ne abtinem sa catalogam in vreun fel demersul dvs. Daca sunteti candidat, va rugam sa aplicati pe site-urile de recrutare pe care e postat anuntul.

2. Pentru utilizatorul MIR (mesaj postat tot Sambata, 27 Septembrie 2014):

"@abc da! 1000 RON. De aia au si anuntul postat de atata timp!!! O sa culeaga ce merita la asa bani!!!"

Stimate d-le/d-na Mir, va comunicam aceleasi informatii ca si d-lui Nicu si, la fel, ne abtinem de la vreun comentariu suplimentar, mai ales ca, pentru un asemenea post, nu poate fi vorba de un salariu de 1000 RON. In vara acestui an am publicat anuntul cu intentia de a angaja doua persoane. In momentul de fata am angajat o persoana si vom mai angaja inca o persoana in urmatoarele 30-60 de zile. La noi este ceva obisnuit ca recrutarea sa dureze cateva luni.

3. Pentru administratorul site-ului undelucram.ro: credem ca NICU si MIR sunt una si aceeasi persoana.

 

Mai mult, credem ca este aceeasi persoana care a postat si cu userul CEhia (Joi, 31 Iulie 2014) si respectiv Vali (Joi, 6 Februarie 2014). Va rugam sa verificati acest lucru (colegii dvs. de la IT stiu cum :) ). Cel putin postarile de Sambata, 27 Septembrie 2014 se pot verifica usor :)

4. Intelegem si respectam dreptul oricarei persoane de a emite un punct de vedere. Totusi, avem serioase rezerve in privinta faptului ca oricine poate publica pe site-ul undelucram.ro o opinie fara sa existe niciun fel de procedura de autentificare a respectivei persoane. In acest mod, oricine poate posta mesaje false/denigratoare sau care sa induca neincredere in randul utilizatorilor. Cand spunem acest lucru nu ne referim la pagina companiei noastre, ci in general.

Echipa Absolute School
07.10.2014

Io Marti, 7 Octombrie 2014

@ Absolute School
Atitudinea Absolute School este una total neprofesionista. Nu puteti "certa" libertatea de exprimare oferita, momentan, si in mediul virtual.
Oricine poate posta orice in limitele decentei, de cate ori doreste.
Dovediti-va o companie serioasa si profesionista, si asemenea elemente vor disparea sau vor fi combatute.
Prin postarea si explicatiile oferite, v-ati compromis. QED

Absolute School Marti, 7 Octombrie 2014

@Io

Stimata d-na/stimate d-le IO, credem ca libertatea de exprimare inseamna sa-ti poti exprima ideile, dar sa-ti si asumi responsabilitatea propriilor afirmatii, in baza principiului bunei-credinte prezent in legislatia oricarei democratii. Daca cititi atent mesajul nostru, veti constata ca noi nu combateam ideea de critica in sine, cat faptul ca nu exista niciun fel de asumare a raspunderii in privinta unor opinii. Mai mult, suntem convinsi 100% ca acele afirmatii ale unor "utilizatori" provin, in fapt, de la o "companie" concurenta (careia, din decenta, nu vrem sa-i publicam aici numele).

Pe de alta parte, am fi curiosi din ce motiv ati postat dvs. acest mesaj in pagina noastra fix la cateva minute dupa ce a aparut dreptul nostru la replica. In privinta profesionalismului nostru, va transmitem un link cu opiniile clientilor privind serviciile noastre: http://www.absoluteschool.net/opinii-cursuri.php.

Echipa Absolute School
07.10.2014

Io Miercuri, 8 Octombrie 2014
:))))) asa cum spuneam: QED!
Continuati sa va explicati, continuati sa va compromiteti. Ce legatura are opinia clientilor vs opinia angajatilor / fostilor / potentialilor angajati?
Postarea mea a fost o pura si simpla coincidenta: vizualizam altceva, si in dreapta paginii la "Cele mai recente comentarii" mi-a sarit in ochi partea de inceput a comentariului dvs destul de virulent, si ma miram ce angajator isi permite sa certe on line niste pareri virtuale?!? Si mai ales sa se expuna in asa fel.
Legislatia la care faceti referire, asigura si libertatea de exprimare intr-o societate democratica. Buna sau rea credinta, este subiectiv. De ce ati avea dvs dreptate si nu ei?
Asa cum spuneam, puteti combate asemenea elemente cu propriile arme, dovedind o atitudine serioasa si profesionista fata de angajati - care-i vor combate pe cei de rea credinta, denigratori.
Absolute School Miercuri, 8 Octombrie 2014

@IO:

Nu credem ca vreun comentariu de-al nostru a fost virulent, asa cum precizati dvs.
Pe de alta parte, readuc in discutie esenta mesajului nostru: era vorba de cineva de la concurenta care a postat, nu erau opinii ale angajatilor nostri (fosti/actuali). Credem ca acest lucru trebuie clarificat, pentru a nu induce in eroare utilizatorii de buna-credinta.

Echipa Absolute School
08.10.2014

lady_blue93 Joi, 19 Noiembrie 2015
Eu personal apreciez cand o companie se implica si discuta in mod deschis cu cei interesati de ea. Chiar bravo.

In alta ordine de idei, stiti ceva mai multe detalii despre "Trainer Limba germana"?. multumesc

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?