Forum despre Acredo Resurse Umane


ADMIN - undelucram.ro Joi, 28 Iunie 2012

Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma Acredo Resurse Umane, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de Acredo Resurse Umane.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !

florin Sambata, 26 Ianuarie 2013
eu am sunat,mi-au pus un set de intrebari,mi-au zis ca ma incadrez si ca trebuie platit 30 euro formalitatile,mai stie cineva de treaba asta?
Liviu Miercuri, 27 Februarie 2013
Si eu am sunat si mi s-a spus ca ma incadrez si mi-au cerut o suma de 59E. Ce ziceti e pe bune sau nu ?
Alex Miercuri, 27 Februarie 2013
Mie mi se pare tare ciudat sa-ti ceara bani inainte. Eu, unul, nu as plati anticipat nici daca as ramane fara job un an de zile.
alex Luni, 1 Aprilie 2013
a plecat cineva prin firma asta la munca in strainatate?
Florin Vineri, 17 Mai 2013
Am fost la ei dupa ce i-am sunat si au zis k sunt acceptat.am platit suma de 59E+TVA.si tot acasa sunt de o luna jumate. Ei au zis k termenu de plecare este de 1-2saptamani, 1-2 ...

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?