Forum despre Acrelec Software SRL


Sergheyi Sambata, 19 Noiembrie 2016

A fost cineva recent la interviu la aceasta firma? In ce consta mai exact interviul? Multumesc.

Acrelec Software SRL
Luni, 21 Noiembrie 2016
Salut Sergheyi, structura interviului difera pentru fiecare post, dar in mare consta in prezentarea candidatului, prezentarea companiei, interviu recruiter, interviu candidat (candidatul adreseaza intrebarile) si testare tehnica.


DD86 Vineri, 10 Martie 2017

Am fost eu, la 3.

Extrem de prost procesul de recrutare ,probabil isi cauta oameni pe care sa ii plateasca in boabe de orez, nu va pierdeti timpul.

Experienta mea a fost in felul urmator:


1. Interviu HR la care a decurs totul ok, a venit un baiat foarte diplomat cu intrebari pertinente si relevante

2. Interviu Tehnic
destul de usor cu intrebari din ISTQB si concepte de testare ,realizare test-case-uri pe baza la niste aplicatii date de ei, intrebari de logica etc. 81% punctaj total - passed

3. HR + "Manager"
Aici incepe distractia ,a venit tot baiatul de la HR impreuna cu un Lead QA care nu reusea sa se trezeasca din somn , punea numai intrebari stupide ,picior peste picior cu o atitudine de toata jena plus ca era intr-un tricou de parea ca il are din scoala generala ( 0 diplomatie vizavi de oamenii pe care ii intervieveaza , eu la fiecare interviu am venit la camasa)

Am trecut peste toate astea plus peste faptul ca nu aveau in prospect de a automatiza testarea ( lucru care pe mine ma intereseaza)

La sfarsitul ultimului interviu mi s-a spus ca imi va fi oferit un feedback in maxim o sapt.

Dupa 2 saptamani am dat eu un mail sa vad ce se intampla, la care raspunsul lor a fost negativ pe baza a "incompatibilitatea cu mediul de lucru".. asta dupa 3 interviuri la care mi-am pierdut minim 5 ore.

Waste of time and resources.

Nu recomand nimanui!

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?