Forum despre Actavis


ADMIN - undelucram.ro Luni, 25 Iunie 2012
Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma Actavis, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de Actavis.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !
ana Marti, 8 Octombrie 2013
sunt curioasa cum e aici
Denisa Luni, 5 Mai 2014
Nu stie nimeni cum este la Actavis? Am aplicat si eu si astept sa vad daca ma suna pentru un interviu. Astept pareri de la cei care au fost la interviu la Actavis.
eu Sambata, 17 Mai 2014
Am prestat mult timp pentru Actavis. A fost o companie excelenta pana au venit aia din Sanofi. Se muncea pe rupte, dar erai foarte respectat ca angajat. Acum e jale. Lingi si pupi pe cine trebuie, o duci bine, salariile sunt excelente. Ai putina personalitate si cateva idei care nu coincid cu ale sefilor, zbori. A, daca esti femeie si arati bine, asteapta-te la diverse "propuneri", in momentul de fata in Actavis e o mare cloaca si o curvasaraie promovata direct de la Numarul 1.
Cehia Miercuri, 10 Septembrie 2014

Aceasta este descrierea companiei de pe site-ul www.ejobs.ro.. Engleza + Romana. Sa le combinam, NU? Dar cum e cu partea cu prelucrarea si transferarea informatiilor? Oameni buni, daca va trimit CV-ul, cu adresa de e-mail si tel, si alte date, e pentru o viitoare colaborare/angajare, si ATAT!!! PROFESIONALISM??!!! Nu suna chiar a........

"Descrierea companiei:

Actavis is one of the world's leading players in the development, manufacture, and sale of first-class generic pharmaceuticals. Founded in 1956, the Company has led an assertive program of expansion, making more than 20 acquisitions in the past seven years while maintaining strong organic growth. The Group has approximately 10,000 employees operating in about 40 countries around the globe. Actavis’ headquarters are in Zug.Actavis sustains equal opportunities and treatment for all employees and potential employees disregarding of race, gender, age, religion, special needs or sexual orientation.All applications will be treated with utmost confidentiality. Only the suitable candidates will be contacted for interviews. The rest of the applications will be registered in our database for future opportunities within Actavis.Avand in vedere dispozitiile legii 677/2001 va comunicam urmatoarele:Prin transmiterea CV-ului si a aplicatiei dumneavoastra pe orice cale (email, posta, etc) catre departamentul Resurse Umane al Societatiilor Actavis SRL si Sindan Pharma SRL, va exprimati n mod expres consimtamntul ca aceste Societati sa prelucreze informatiile si datele cu caracter personal indicate n aceste documente si ca, la ncheierea operatiunilor de prelucrare, Actavis si Sindan Pharma sa transfere aceste informatii si date catre orice alt operator, n conditiile garantarii de catre aceste Societati a faptului ca prelucrarile ulterioare vor avea scopuri similare celor n care s-a facut prelucrarea pentru care va dati prezentul consimtamnt.
De asemeniea, va aducem la cunostinta ca n conformitate cu Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, aveti dreptul de informare, dreptul de a accesa si/sau rectifica datele cu caracter personal ce va sunt procesate, dreptul de a va opune n orice moment la prelucrarea datelor cu caracter personal, n baza unor motive justificate si temeinice, conform prevederilor legale relevante, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a va adresa justitiei.
n ceea ce priveste Compania Actavis si Sindan Pharma prelucrarea de date cu caracter personal se face cu buna credinta, pentru scopuri legitime legate de activitatea autorizata a companiei, cu respectarea cerintelor legale si n conditii care sa asigure securitatea tehnica a datelor.Companiile Actavis si Sindan Pharma isi asuma raspunderea tuturor actiunilor care deriva din postarea anunturilor referitoare la pozitiile disponibile n cadrul Companiilor exclusiv pe web-siturile www.eJobs.ro si www.actavis.com.ro (web-siteul propriu al Companiei). Pentru orice alte aparitii/preluri care nu sunt autorizate de ctre reprezentantii Actavis sau Sindan Pharma, Compania isi declin orice responsabilitate."

Romanas Vineri, 3 Octombrie 2014
Am lucrat cu ceva timp in urma in Actavis si pot spune ca a fost cea mai neinspirata alegere. Daca ai norocul sa ajungi pe o zona unde inaintasii tai au muncit si si-au respectat ...

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?