Forum despre Activ Imob SRL


ADMIN - undelucram.ro Marti, 23 Aprilie 2013
Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma Activ Imob SRL, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de Activ Imob.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !
taat Luni, 23 Septembrie 2013
Sa nu credeti mai nimic din cele specificate de aceasta firma in oferta/ofertele ei de munca (posturi disponibile). Mai ales cele legate de postul "Agent vanzari imobiliare", pt. care am sustinut un interviu cu unul dintre directorii acestei companii (asa cum mi s-a specificat la telefon in momentul contactarii) si anume domunul Laurentiu Munteanu. Interviul a durat 1 ora, chiar umpic mai mult, timp in care am aflat ca realitatea nu reprezinta acelasi lucru cu ce era specificat pt. postul disponibil inainte sa aplic.
"OFERTA (BONUSURI, BENEFICII)
Salariu fix + comision atractiv + bonus de performanta
Training
Auto
Telefon mobil
Posibilitate promovare"
Asta scria, printre altele, (poate inca scrie) in momentul in care am aplicat (bestjobs). Defapt, salariul fix exista doar pt. prima luna (800 lei net) si bineinteles numai daca te vei incadra intr-un target, altfel nu il vezi. Detaliile legate de target-uri nu le voi da deoarece sunt foarte multe si sunt sigur ca daca vei face greseala de a te duce la vreun interviu de-al lor, te vor "lamuri" ei cum stau lucrurile cu aceste target-uri, asa cum au incercat sa procedeze si cu mine. Comisionul este de 3% (200-400 euro la inceput). Bonusul de performanta ti se ofera dupa ce rezisti in firma (si bineinteles le aduci bani...), undeva dupa primele 6 luni. Autoturismul este sub un semn de intrebare (numai dispun de acelasi nr. de masini) si se ofera numai celor care "au randament" (mai pe romaneste vorbind, cei ce le aduc bani) si bineteles tot dupa o mai lunga perioada de timp de la angajare. In clipa in care ti-ar da masina, trebuie sa-i platesti Casco-ul (o mare bataie de joc. Unii nu platesc Casco la masina/masinile personale, dar o fac pentru masina de servici...). Pana atunci cica ti se deconteaza cursele folosite cu mijloacele de transport public. Ca exista si sansa de promovare (din fostii angajati, unii acum au propria lor firma de imobiliare). Aceasta este o forma deja veche de proprie publicitate mincinoasa. Programul de lucru, la inceput, (cat esti nou si nu aduci prea multi bani) este de la 9:30 la 19:00. Iar acest domn director iti va spune in fata ca la inceput tine foarte mult ca agentul sa respecte acest program. Cei ce vor citi aceste randuri ar trebui sa inteleaga si faptul ca tu poti sta peste programul asta chiar daca nu fizic la birou ci pe teren (poate clientul te primeste in casa abia dupa ora 19:00, iar tu trebuie sa te duci). Plus ca (doar cei aflati la inceput, chipurile...) daca este nevoie, vor trebui sa iasa pe teren si sambata. Poate nu am fost destul de explicit pt. unii insa sper ca cei ce vor dori sa-si faca o parere legata de asta firma, sa puna in balanta si ceea ce s-a scris/se va scrie aici.
Robert Duminica, 10 Noiembrie 2013
Am citit tot ce ai scris si in mare parte sunt de acord cu tine, DAR ... TU ca om de VANZARI trebuie SA LE ADUCI BANI ( asta ca sa te citez)!!! Nu trebuie CEL PUTIN SA ITI ACOPERI CHELTUIELILE PE CARE FIRMA LE ARE CU TINE???
2014 Marti, 7 Ianuarie 2014
Tocmai ce a scris omul asta "taat" ca salariul este de 800 lei si doar prima luna, iar tu "Robert" il intrebi daca firma nu trebuie sa-si acopere cheltuielile cu el? Care cheltuieli daca i s-a spus de un salariu extrem de mic si doar o luna? Nu realizezi cat de "legal" este un astfel de contract? Si in rest, cu ce anume sa-si acopere cheltuielile, cu comisioanele alea care le-ar fi vazut precum eclipsa de soare, odata la un anumit interval de timp? Sau probabil cu masina aia dar dupa ce i-ar fi facut el asigurarea casco. Trebuia sa-i spuna ca si pentru combustibil si rca trebuie sa plateasca, macar sa o fi trecut pe numele lui. Comisioanele, daca ar fi ajuns in postura de a le realiza, stai linistit ca nu ar fi fost declarate (legal). Asa ca ce anume sa-si acopere pregatitii astia? Toti cei din imobiliare numai stiu pe unde sa scoata capul si tocmai astia sa fie singurii care rastoarna tot.
jk Miercuri, 8 Ianuarie 2014
Si eu am participat anul trecut la interviu pentru aceeasi pozitie. Ceea ce s-a scris in prima recenzie, este adevarat. Trebuie sa-i dau dreptate lui 2014. Aceeasi intrebare o pot pune si eu. Atata timp cat ei nu investesc mai nimic, asta ca sa nu zic chiar nimic, in tine (mai ales financiar), ce anume ar trebuie sa-si acopere firma (tot financiar vorbind)?
Claudiu Luni, 19 Mai 2014
Am lucrat la ei in 2009 sau 2010 , intr-o perioada destul de grea pt imobiliare. Pe vremea aceea aveau 2 puncte de lucru, iar eu activam sub conducerea lui Laurentiu Munteanu si ...

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?