Forum despre Active Power Solutions SRL - APS


Marius Sambata, 5 Octombrie 2013
Sunt si eu interesat de aceasta firma, poate e cineva care cunoaste acesta firma.
Salesman Marti, 8 Octombrie 2013
Salut.Am lucrat la ei o perioada in departamentul de vanzari directe in Bucuresti.Sunt un partener Vodafone si asta spune multe.Vor ei sa iti spele mintea ca sunt tari si mari dar nu rup gura targului.Cand am lucrat la ei prin 2010 salariile fixe erau intre 600-800 lei acum poate s-au schimbat dar eu cel putin nu cred.Banii se virau pe card la timp.O problema mare era cu combustibilul la masini,se circula cu aburi si de foarte multe ori colegii ramaneau cu masinile in strada.Iti dadeau cu taraita cate 50 lei 100 lei si trebuia sa incepi cu 3-4 zile inainte cersirea banilor de benzina sa nu risti sa bagi de la tine sau sa ramai in strada.Lucruri bune:atmosfera,grup tanar,business interesat si foarte dinamic.Daca doresti sa incepi o cariera in vanzari este o varianta buna.Castigurile sunt in functie de contractele semnate,contracte se fac destul de greu in consecinta comisionul este si el pe masura.Din cauza rezultatelor se fac angajari mai mereu fiind un flux mare de veniri/plecari dar astea sunt vanzarile in prezent cu o piata foarte grea.Succes
Iulia Marti, 21 Ianuarie 2014
Eu lucrez aici de ceva timp , iar acum salariul fix este 1000 lei.Este greu sa faci contracte, piata este foarte grea, dar daca reusesti sa iti faci targetul duci acasa bani rezonabili, iar daca depasesti, poti sa faci bani frumosi.Trebuie muncit constant , nu stat pe facebook , la cafea sau tigara.
Hurts Marti, 20 Mai 2014

Salutare. Am fost de curand prins in mirajul APS - "cel mai bun partener vodafone". Pe scurt ideea sta cam asa pentru cei ce vor sa se angajeze la APS. Are loc primul interviu care este tinut de o domnisoara (nu i-am retinut numele) in care trebuie sa le vorbesti despre tine, despre exprienta profesionala, despre idealuri si evident esti intrebat unde te vezi peste 5 ani, ce salariu vrei etc. Toate bune si frumoase, asta e primul interviu si daca ai noroc te suna pentru al doilea cu team leader-ul echipei de hunting (achizitie clienti) si inca un fel de manager pe acolo sau ce vrea el sa fie. Aici lucrurile se schimba, team leaderul nu prea are nimic de spus semn ca bossul acolo este individul grasut care are o atitutine mai prosteasca ca si cum l-ai deranjat cu ceva si ca el de fapt nu ar vrea sa angajeze pe nimeni si ca te-a chemat acolo ca sa ii convingi tu sa te angajeze, pe parcursul interviului se va repeta de cateva ori "la noi e foarte foarte fooooooarte greu" si cu siguranta nu o sa faci fata. Apoi iti arunca niste prostioare in fata gen ca esti sunt cei mai tari ca au profit mare ca sunt de mult pe piata, dar sa fim seriosi au sediu intr-un subsol al unei cladiri si nu au nici macar o sigla pe usa principala a cladirii. Boon, trece si asta si esti indrumat spre vodafone pentru al treilea interviu cu reprezentatul direct vodafone. Aici decurg lucrurile firesc si placut incat ajungi sa crezi ca ai nimerit bine si ca o sa ai un viitor in firma asta. Esti chemat apoi la sediu pentru a patra oara pentru a iti prezenta oferta si te duci zambitor si pus pe treaba sa le arati tu ca se poate si ca poti sa ai rezultate pe o piata grea a telecomunicatiilor. Acelasi nene grasut si team leaderul iti vor prezenta oferta grandioasa.
O sa fii angajat part time, 4 ore pe zi si O SA LE PLATESTI LOR 420 RON (darile catre stat).
O sa ai masina ta, combustibilul tau, totul o sa fie pe cheltuiala ta.
O sa iti faci un SRL si o sa iti platesti un contabil lunar.
O sa cauti singur clienti prin oras si e strict problema ta cum si daca ii gasesti.
O sa ai un target lunar.
Cititi din nou ca nici mie nu mi-a venit sa cred pentru ce m-au frecat pe atatea drumuri si 3 saptamani pierdute aiurea si refuzand alte oferte de lucru serioase in CARE PRIMEAM BANI.
Ca anuntul poate spune el salariu fix si comision si masina si tra la la la dar de fapt ei vor sa lucreze pe sistem de parteneriat si ca tu le platesti lor lunar.
Ar mai fi multe de zis de parerea proasta si de stupiditatile intalnite dar nu are rost sa le enumar inutil.

jsm Miercuri, 21 Mai 2014
Salutare.
Subscriu celor mentionate de HURTS, cu mentiunea ca eu la al treilea interviu, cel cu managerul de zona (care colac peste pupaza a mai si intarziat 30 de min) m-am oprit. Dupa ce mi-am mentionat asteptarile salariale de 2 ori (in cadrul unui interviu telefonic si in cadrul primului interviu, cel cu o doamna directoare executiv) mi se spune in cadrul acestui al treilea interviu ca sunt "scump". Asadar timp pierdut si multi nervi cu minunatul partener Vodafone. Personal nu recomand.
Zmau Marti, 10 Iunie 2014
Salutare,nu stiu multe despre ei, doar de pe net, dar am gasit in ZF un articol despre ei. Sper sa nu fie problema daca pun ...
alice Miercuri, 23 Iulie 2014
Salut, am lucrat la Aps timp de 2 ani pe partea de telesales. Ca si plusuri ar fi: dau banii la timp, organizeaza team bildinguri, echipa e ok si mediu de lucru la fel. Daca ...
corina Marti, 19 August 2014
Din pacate am cunoscut si eu aceasta faimoasa firma. Interviul a fost super, fara cuvinte,salar fix si comision care intrecea asteptarile mele tinand cont de castigurile mele pana ...
Speedy Joi, 16 Octombrie 2014
Are cineva idee care este partea fixa din salariu in Bucuresti pentru postul de vanzari Hunting?Merci
Ela88 Sambata, 16 Ianuarie 2016
Buna. Ma poate ajuta cineva cu mai multe info recente despre postul de Business sales pentru Vodafone? De la cat porneste salariul net? Multumesc.

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?