Forum despre Adecco Romania


d-na U. Vineri, 21 Octombrie 2011
buna ziua. dupa cat timp se primeste raspunsul afirmativ sau negativ dupa ce ai avut interviul? eu astept si sunt deja in a doua saptamana. e ceva ce se stie despre adecco?
Andreaa89 Marti, 1 Noiembrie 2011
au cursuri de HR gen practica sau ceva de genul asta? va rog sa-mi spuneti si de asemenea daca a facut cineva asta la adecco.
Aura Vineri, 11 Noiembrie 2011
si eu am o problema asemanatoare. nu am primit inca un raspuns desi am participat la interviu acum ceva timp. sunt curioasa :)
Aura Vineri, 11 Noiembrie 2011
si m-ar interesa si cam care ar fi salariile pt consultant. stiti cumva si in raport cu lugera, manpower sau catalyst sau ce mai e pe piata in domeniu? va multumuesc.
mec Miercuri, 29 Februarie 2012
si pe mine ma intereseaza HR consultant, interval salariu de inceput in Timisoara. multumesc.
tui Vineri, 7 Septembrie 2012
cu ce firme lucreaza Adecco?
laur Sambata, 12 Ianuarie 2013
mai stiti ceva de adecco cu cine lucreaza?
Mihaela Marti, 19 Martie 2013
Sunt seriosi cei de Adecco si da au cursuri de HR...
Ana Marti, 16 Iulie 2013
Buna,
Eu de curand am avut un interviu la ei si sincer mi s-a parut ok hr manager-ul de acolo.
Am trecut in etapa a doua si urmeaza sa sustin cu directorul de la firma pentru care au nevoie de personal. Indiferent daca se va concretiza sau nu, sper sa ma mai ajute si in viitor.
In concluzie parerea mea e una buna, fatza de Lugera&Trenk..asta e doar parerea mea personala.
treaz Marti, 16 Iulie 2013

hr managerul de unde? fiti si voi mai clari.

dinamo Joi, 18 Iulie 2013
am numai cuvinte de lauda la adresa acestei firme.
steaua Joi, 18 Iulie 2013

Mai dinamo chiar asa? Prezinta si ceva argumente.

dinamo Joi, 18 Iulie 2013
oamenii sunt corecti, profesionisti, raspund prompt la intrebari, cand spun ca la data x si la ora y se va intampla un anumit lucru, asa se si intampla etc. din punctul meu de vedere sunt mult peste alte firme de recrutare, manpower ar fi cel mai bun exemplu, cu care am avut o experiente dintre cele mai triste.
toata lumea la AC Sambata, 19 Octombrie 2013
ei las ca prea va dati rotunzi voi astia cu ITu ;))))
. Sambata, 25 Ianuarie 2014
Adecco este o firma intermediara, am fost la interviu,a decurs bine mi sa spus ca mi se va trimite e-mail cu un test in italiana pe care trebuia sa il fac in aceasi zi si apoi sa il retrimit, daca testu era ok ma recomandau la Unicredit . Inca nu am primit acel test si probabil nu il voi primi niciodata...
Alex Miercuri, 25 Iunie 2014
Lucreaza cineva pe proiectul Amazon ? Cat iese comision minim pe luna ?
cu fitzze Vineri, 27 Iunie 2014
buna Alex
tu lucrezi deja la proiectul Amazon?
Mishutka Joi, 10 Iulie 2014
Eu am sustinut interviul prin telefon, aplicasem initial pentru un post de front office assistant dar reprezentantul HR de la Adecco mi-a recomandat un alt post care cerea cunostinte avansate de lb. franceza si la care eu m-as fi incadrat. Am primit detalii despre ambele posturi, cerintele celor doi angajatori, testele care se vor sustine, modul in care se vor desfasura interviurile directe cu acestia, inclusiv pachet salarial, program + alte beneficii. Imediat ce discutia telefonica s-a incheiat (cred ca a durat 20 min) am primit pe mail un test de verificare a cunostintelor de lb. franceza (au fost 120 de intrebari cu mai multe variante de raspuns si trebuia sa ma incadrez in maxim 45 min). Mi s-a spus ca cei doi angajatori au nevoie urgent de salariati si a trebuit sa mentionez cu exactitate in ce interval voi fi disponibila pt angajare. Astazi astept raspuns, nu stiu cum m-am descurcat la testul online pentru ca la final mi-a aparut doar COMPLETAT, fara note sau calificative.
Ay Duminica, 13 Iulie 2014
@Mishutka pentru ce firma ai sustinut interviul?
Mishutka Miercuri, 16 Iulie 2014
@Ay, pentru April Assistance. Primul test online la franceza, l-am luat. Cei de la April Romania au dorit sa merg la un interviu face2face. Initial totul a decurs bine, oamenii mi-au transmis incredere, per total am lasa o impresie buna. Am sustinut un interviu in franceza cu un prof. de la Institutul de Franceza, mi-au transmis un feedback pozitiv. Singura cerinta majora a fost ca vor franceza aproape de nativ, cu accent PERFECT. Mi-au spus ca mai urmeaza sa sustin un interviu, de aceasta data telefonic, cu directorul April International Assistance din Franta. Nu am trecut testul. Cerintele sunt foarte mari. Trebuie sa ai o pregatire excelenta la franceza. Francezii sunt foarte pretentiosi. Succes viitorilor aplicanti la April.

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?