Forum despre Adi Team SRL


ADMIN - undelucram.ro Vineri, 1 Martie 2013
Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma Adi Team SRL, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de Adi Team.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !
Alin Vineri, 6 Septembrie 2013
Am fost la interviu la aceasta companie unde am completat un chestionar cu diferite intrebari. Ceva ciudat in completarea acestei fise, daca am buletin valabil si sa scriu seria si nr carti de identitate si adresa exacta. Nu am completat aceste date, insa am raspuns la cateva intrebari legate de experienta profesionala, studii si alte infirmatii pe care le pot lua si din CV. Cred ca nici nu se uita pe CV-ul tau.
Legat de modul in care am fost invitat la interviu, am aplicat pe un site de recrutare si am primit un mesaj tot prin intermediul acestui site de recrutare unde mi se spunea sa sun la un nr. de tel. pentru a ma programa la interviu. Am sunat, am stabilit o intalnire la sediul firmei, undeva pe langa sediul ProTV.
Dupa ce am completat acel chestionar am fost invitat la o discutie cu o doamna, unde mi s-au spus informatii legate de companie, precum activitatea desfasurata in Romania, spun ca sunt pe piata de 20 de ani dar eu nu am gasit nici o informatie legata de aceasta companie.
In final mi sa spus ca trebuie sa vand un aspirator foarte scump cu vreo 80 de functii inclusiv functie de masaj, din usa in usa. Salariu nu se spune decat la semnarea contractului, bineinteles parte fixa si comision. Sunt angajati care castiga peste 3000 RON/luna, asa mi sa spus. Trebuie sa urmezi un curs, apoi poti spune ca esti angajat.
Dupa parerea mea, iti pierzi timpul mergand la interviu la ei. Sa mergi cu aspiratorul in spate din usa in usa, eu unu nu cred ca as putea face asa ceva.
bbj Joi, 24 Octombrie 2013
Si eu am fost la interviu la ei pe langa PRO TV , exact cum a spus baiatul de mai sus, te pune sa completezi un chestionar ca date cam "Indiscrete" referitoare la identitatea mea, Apoi m-a preluat o doamna lipsita de experienta in resurse umane. Din felul cum mi-a vorbit mi-a dat de inteles ca ei cauta persoane cu buletine valabile (al meu era expirat, am dat datele expirate) si care au mai mult timp disponibil pentru ei. Era o intrebare in chestionar cu da sau nu de genul : Puteti lucara 10,12 ore pe zi? Mi-au sapus sa incep de maine 0ra 9 sa intru in training dar eu i-am refuzat. Cauta persoane care nu au nimic de facut (cursuri,examene) sau alte interviuri programate. Concluzie. In final am inteles ca in loc de agent de vanzari esti promovat ca vanzator ambulant de aspiratoare. Ce culmea! Feritiva de ei!
Vali Miercuri, 15 Ianuarie 2014
Si eu am fost la un interviu acum ceva vreme , am fost acceptat si am inceput pregatirea Totul a fost ok am si lucrat 3 luni ,pe linga bani am cistigat o excursie in delta ,a fost super ,atmosfera e faina dar nu e un loc pt. Puturosi Din pacate am inceput scoala si nu am mai lucrat dar recomand oricui este seris si vrea mai mult decit un job.
florin Luni, 3 Martie 2014
eu am trimis un cv pentru un post de jurist si am primit mesaj pe telefon...astia nu citesc cv-urile....am sunat si au spus ca trebuie sa merg la interviu sa vb cu dir de res umane....dar au spus ca nu au acest post.....merg de curiozitate sa vad ce vor.....si revin cu o parere
sandu Miercuri, 19 Martie 2014
date contact :http://www.kirby.ro/despre.htm
Lucaci Duminica, 15 Iunie 2014
Care nu vreti sa munciti stati acasa sau pe salariu de 10 mil. Este un super job. Va deranjeaza ca va cer datele de identificare la un loc de munca, care mi se pare f firesc, dar ...
sandu Duminica, 21 Septembrie 2014
@Lucaci de ce sa-mi ceara datele personale la un interviu? de ce are nevoie de seria CI sau CNP? daca nu ma angajeaza, de unde stiu ce face cu datele alea?

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?