Forum despre Adidas Romania


laurentiu Joi, 13 Septembrie 2012
Buna ziua,

Ma puteti ajuta si pe mine cu o adresa de mail pentru Adidas Romania?

Multumesc,
mara Joi, 13 Septembrie 2012
adresa de mail de la ce dep. mai exact? sau pt ce?
turist de ocazie Joi, 13 Septembrie 2012
probabil HR, avand in vedere ce se discuta pe acest site..
SSS Marti, 13 Noiembrie 2012
Nimeni, nimic?
Alte informatii nu mai detine nimeni?
unu Duminica, 21 Aprilie 2013
mie mi-au oferit 950ron cu tot cu bonuri + target mi-a fost frica sa cer mai mult din cauza ca eram disperat si cautam de mult un job...voi stiti ceva despre salariile de la adidas ??
Andrei Joi, 16 Mai 2013
mi sa oferit 900 de lei cu tot cu bonuri :(
Alex Marti, 13 August 2013
@Andrei,unde ai depus cv-ul?
veteran Joi, 10 Aprilie 2014
Mediul este ok. Management coret. Colectivul super. Pacat de remuneratie. 900 + bonuri. In lunile mai bune exista posibilitatea de banuti in plus.
Anca Marti, 3 Iunie 2014
Buna, eu, din pacate, am luat decizia de a pleca din companie, si imi pare tare rau acum. Am schimbat un pic domeniul, acum fac munca de birou, dar calitatea oamenilor cu care lucrez acum lasa de dorit, nici nu am ce sa invat de la ei.

Va recomand sa va angajati in aceasta companie, deoarece pune accent pe calitatea oamenilor, pe promovare pe merit, este un loc de munca stabil si foarte corect, se respecta dreptul la concediu de odihna, zilele libere de la stat se platesc dublu,
Se fac ore suplimentare, ca peste tot de altfel, dar se dau zile libere in cuantumul acelor ore, se face targetul, se dau bonuri de masa, se face training noilor angajati. Colectiv super pe magazin.
Intr-adevar bani cam putini pentru vanzatori, dar macar mediul de lucru e super.Cred ca decat sa te duci in alta companie pe acelasi salariu mic, si sa ai nesiguranta locului de munca sau sa isi bata joc de tine, mai bine la adidas.

Eu va recomand cu incredere.
Adrian9966 Joi, 3 Noiembrie 2016
Ba nu stiu ce salarii erau atunci dar in prezent Adidas Romania ofera 1250 lei + bonuri + target. Am auzit pe cineva care castiga 1800 lei in total ca si lucrator comercial la adidas.

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?