Forum despre Adras Com Impex SRL


ADMIN - undelucram.ro Luni, 25 Iunie 2012
Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma Adras, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de Adras.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !
Mihai V. Vineri, 8 Martie 2013
Sa va spun cateva lucruri despre Sc Adras Com Impex Srl cu sediul central in Militari , Intrarea Caravanei nr 9 , unde mai exista si un service , proprietate privata - unde se vor tine primele interviuri cu o doamna ; dupa care la al 2 sau 3 lea interviu mergeti in Drumul Taberei la Showroom unde se desfasoara activitatea.La interviu ti se spune ca lucrezi 2 zile in showroom , 2 pe teren si 1 zi faci hartii , dar nu e asa deloc....si nu e vina persoanei care te-a angajat , ea doar urmeaza instructiuni spuse de patroni.
La showroom il vei intalni pe directorul de vanzari si pe consilieri / secretara / restul angajatilor ; directorul de vanzari iti va spune ce se intampla acolo si ce tre sa faci. Pana aici poate nu e nimic ciudat , dar acum incepe partea misto ;nu te invata nimeni NIMIC , ti se dau 3 - 4 dosare sa citesti , salariul il vei primi doar prima luna la timp , asta in cazul in care te pastreaza si vinzi ceva , daca rezisti , salariul il vei primi dupa 2 chiar 3 luni si oricum nu ce ai discutat , asta garantat , vei munci si sambata de la 8 - 13 , in functie de cum se stabileste de patron. Ti se cere sa pleci pe teren zilnic , sa faci prospectii , sa te duci la clienti , dar in cele mai multe cazuri nu ai masina cu care sa te duci sau bani de benzina pentru ele.
Va recomand orice alt dealer Dacia din Bucuresti , dar nu Adras ,plus ca la Dacia firma este vazuta foarte prost , managerii de zona sunt luati la misto de ei si multe alte lucruri.
Asta e un rezumat iar daca doreste cineva alte amanunte si detalii...

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?