Forum despre Adsoft Opensource Solutions SRL


ADMIN - undelucram.ro Luni, 24 Martie 2014

Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma Adsoft Opensource Solutions SRL, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de Adsoft Opensource Solutions.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !

Anonim Marti, 25 Martie 2014
Buna ziua,
Am lucrat in aceasta companie pana anul trecut si NU VA RECOMAND!
Mediul de lucru: foarte stresant, ti se cere sa dai apel dupa apel ( folosesc aceeasi baza de date de 3,4 ani ) birourile sunt foarte prost asezate toata lumea trece prin spatele tau ( simti cum esti urmarit la fiecare pas, daca esti prins pe yahoo, facebook etc iti iei amenda 20 E )
Superiorii: lasa de dorit, "sales managerul" - un bun vanzator dar experienta in management este egala cu 0 cand isi da' seama ca nu are dreptate TIPA , in cazul lui gradele se masoara ca la armata ( in functie de peticele de pe haine, cu cat mai multe cu atat mai bine ).
Banii: salariile se dau la timp, cateodata si mai devreme DAR ca vine vorba de bonusuri LASA DE DORIT. Banii se dau foarte greu (cateodata cauta scuze PENIBILE)
Sanse de avansare: nu sunt.

Concluzie: daca va doriti sa lucrati intr-o loc unde se ofera bani putini, se tipa si nu exista sanse de avansare... este cel mai bun loc.

NU VA RECOMAND.
eu Miercuri, 25 Iunie 2014
Foarte mare dreptate ai, nu stiu cum sa fi atat de al naibii, ca angajator, sa nu iti lasi angajatii sa stea pe FB si Yahoo, pai eu de ce ma duc la munca? :)) si intr-adevar comisioanele nu se dau niciodata, daca am salariul 350euro si am luat 630 imi vine sa ii injur ca nu imi dau comisioanele. Hai mai nene, bagati-va mintile in cap daca iti vezi de treaba e in regula, daca pe tine te deranjeaza ca nu te lasa pe FB si Yahoo.....asta zice mai multe despre tine decat despre ei
Anonim2 Luni, 7 Iulie 2014

1 la mana - Sa fii*.. ( cu 2 - doi - de "i");
2 la mana - probabil ca intr-un univers paralel in care o luna ar avea 180 de zile lucratoare ar exista posibilitatea sa iei la Adsoft salariul si comisioul concomitent - asa cum meriti in fond, pt munca ta.. Insa, traind in Romania si in lumea reala, lucrurile functioneaza usor altfel - nu ti se acorda in conluzie niciun fel de credit nici pt munca prestata, nici nu primesti remuneratie financiara pe masura, in sensul ca vei fi amanat la infinit, comisioanele se primesc dupa vreo 3-4 luni de la data stabilita initial..
3 la mana - daca esti dornit sa iti testezi limitele, sa vezi cam cat esti in stare sa suporti, sigur, angajeaza-te la Adsoft Opesource Solutions... :)))

eu Joi, 10 Iulie 2014
nu stiu cat timp si in ce perioada ai lucrat la Adsoft sau cate contracte ai avut semnate, dar la momentul acesta pe data de 10 cand se iau salariile se iau si comisioanele din luna precedenta, jumatate din valoarea lor,evident, pentru ca cealalta jumatate mi se pare normal sa ii iei in momentul in care se finalizeaza proiectul si incaseaza si firma restul de banii, iar daca un proiect dureaza 3luni evident iti iei banii dupa 3luni. Eu am spun ce stiu, si ce "an patit" eu: am depasit primul target, am avut 3clienti in luna respectiva, mi-am luat salariul, jumatate din valoarea comisionului plus 50euro bonus, asa ca repet, daca iti faci treaba si iti atingi targeturile iti vei lua si comisioanele, evident in 2 transe pentru ca asa este normal si asa se intampla peste tot in vanzari, sau unde iti da comisionul in avans, in cazul in care se intampla ceva si nu mai plateste clientul, luna viitoare iti retrage si tie comisionul.
ralucam Vineri, 19 Iunie 2015
Lucrez la AdSoft de 1an si jumatate deja si lucrurile stau foarte bine, cam din toate punctele de vedere. Intr-adevar ai un target de realizat si niste telefoane de dat zilnic, ...

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?