Forum despre Adswizz


Subsemnatu Duminica, 17 Iunie 2012
Am fost prin aprilie la 2 interviuri acolo, voiau sa construiasca de la zero o echipa de C++/Linux (5-15 programatori + team leader) pentru a aduce de la subsidiara din Ucraina proiectul de streaming audio (reclame targetate pentru posturi radio online). Au tras de mine sa vin "maine" la ambele interviuri, am discutat relativ in detaliu proiectul, m-au evaluat tehnic, tipului de la agentia de recrutare i-au zis ca "in maxim 2 saptamani finalizam, stai pe aproape ca bagam oferta". In 2 saptamani pe **jobs.ro disparusera complet anunturile de programator si de team lead pentru proiectul respectiv, nu au reaparut intre timp iar eu inca astept sa ma sune sau sa imi dea un e-mail cu vreo concluzie. Sa fie sanatosi!
Anonim Luni, 25 August 2014
Am fost la interviu pentru un post de Java developer. Au spus ca ma vor si ca in urmatoarea zi voi primi o oferta "atractiva". Nici dupa 2 saptamani nu am mai primit oferta sau macar un raspuns. I-am intrebat care este statusul si nu au avut curajul sa raspunda.
NU RECOMAND!!! Nu conta cum scrii codul atat timp cat 'merge' si e facut cat mai repede.
stagiar Miercuri, 10 Septembrie 2014
Am fost 3 luni stagiar pe java la ei. Am refuzat cateva firme (care venisera la automatica cu oferte) ca sa fac stagiul la ei deoarece dupa cum suna anuntul postului urma sa inveti multe chestii noi. Nu a fost asa. Nu am facut mare lucru, mentori nu s-au ocupat de noi sub pretextul ca nu au timp. Ne duceam zilnic sa cerem de lucru si nu ne datea nimic de facut. Din 3 luni de stagiu nu cred ca am lucrat mai mut de una jumate. In rest veneam la birou doar sa ocupam un loc pe scaun . Nu ne dateau de facut nimic, fost bataie de joc. Nu s-au tinut de cuvant nici cu contractele. Cel mai mult ma deranjat ca la toti cei 3 stagiari ne-au promis post definitiv dupa stagiu (asta la interviu) si nu ne-a prelungit in final la nici unul ,desi firma se extindea rapid. Vroiau numai seniori, iar pe noi ne-au tinut decat ca sa isi faca treaba cu noi la proiectele mici unde aveau nevoie decat de retusuri si atat. Ca sa nu mai zic ca am asteptat 2 saptamani ca sa elibereze fisa de practica la final. NU recomand. Nu se tin de cuvant cu contractele, nu te poti dezvolta profesional, sunt lenti la eliberat orice acte!!!
Anonim Marti, 30 Septembrie 2014
Am postat mai sus:
"Am fost la interviu pentru un post de Java developer. Au spus ca ma vor si ca in urmatoarea zi voi primi o oferta "atractiva". Nici dupa 2 saptamani nu am mai primit oferta sau macar un raspuns. I-am intrebat care este statusul si nu au avut curajul sa raspunda.
NU RECOMAND!!! Nu conta cum scrii codul atat timp cat 'merge' si e facut cat mai repede."

Rectific: Oferta a venit pana la urma, nu a fost asa de atractiva cum ziceau ei, dar decenta. Dar nu am acceptat din cauza impresiei de neprofesionalism pe care mi-au lasat-o la interviu.
AltAnonim Duminica, 21 Decembrie 2014

Am fost angajat, NU RECOMAND !
Salariile se pare ca sunt mari, din ce am vazut postat, eu nu am avut nici jumatate din cat scrie acolo. Prime de Craciun nu exista. Asigurarea medicala e ca si inexistenta(se da un card la MedLife care nu acopera nimic), se dau bonuri de masa, iar salariu intra la timp o data pe luna.
Chiar daca salariile sunt bune, mediul de lucru e haotic, toti lucreaza intr-o sala mare, testeri, dev, arhitecti. Birourile sunt ca de jucarie, extrem de mici, nu incape mai nimic pe ele in afara de laptop si cana de cafea. Nu exista nici dulapuri pentru birou.
Sunt multe titluri pompoase si foarte multi manageri, CEO, VP si alte abureli, desi angajatii incap in 2 camere.
Nu exista traininguri, team buildinguri sau alte activitati de recreere; exista cafea/ceai. Depinde in ce proiect nimeresti, unele proiecte sunt sudate, cu oameni cu care te poti intelege, in altele esti izolat ca nou venit. Ajuta foarte mult daca esti recomandat de cineva de acolo, ca sa ai cu cine discuta. Nu prea am invatat nimic util cat am lucrat acolo, cel putin nimic ce as putea folosi in cariera. Evaluari sunt o data pe an, fara mariri de salariu( sau cel putin asa a fost la mine). In general angajatii nu prea stau mult pe acolo.

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?