Forum despre Agis Computer


ADMIN - undelucram.ro Joi, 28 Iunie 2012
Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma Agis Computer, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de Agis Computer.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !
Livia Luni, 14 Octombrie 2013
Stie cineva cat este salariul la ei si in ce consta interviul? Am un interviu la ei si nu stiu ce sa fac. Astept raspuns.Multumesc anticipat
Sandu Luni, 14 Octombrie 2013
Pai.. du-te la interviu, ce altceva poti sa faci?
Livia Luni, 14 Octombrie 2013
Vin din alt oras special pentru ei si nu stiu daca merita. Stiu ca sunt foarte multe tzepe in call center si mi ar fi placut sa am o idee daca sunt ok.
cunoscator al fenomenului Luni, 14 Octombrie 2013
daca e callcenter sigur e atmosfera de plantatie si salariu mic..
daca n-ai probleme cu aceste aspecte mergi la interviu si revino aici si contribuie
Gina Luni, 14 Octombrie 2013
Asta mi e teama si mie ca , din pacate, am vazut ca unii ofera salarii f mici gen 600 ron sau nu fac contract daca nu implinesti un anumit numar de vanzari. Am fost sunata si eu ...

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?