Forum despre Aisiel Group


de-a rau,-plansu' Joi, 14 Noiembrie 2013
acum, serios. oamenii nu-s asa rai. dar nu sunt nici pe pe departe ce spun ca sunt. sau ce cred ei ca sunt. nici nu-ti dai seama daca te mint ca-s cei mai buni, ca pe un prost, sau ei chiar cred asta.
dezavantajele colaborarii cu aceasta firma sunt: lipsa de suport, exact, acel suport pe care ti-l promit initial: n-ai sa vezi sa te ajute vreun coleg sau vreun "sef" intr-o problema banala pe care o ai ca orice incepator. te-a pus naiba sa intrebi, esti luat in ras, dat exemplu de neimplicare, ca nu te-a dus capul sa cauti pe net inainte sa intrebi.
deci, na-i suport, n-ai decontare trasport, n-ai aparat foto, la birou ai sau n-ai calculator, depinde cat de infipt esti sa dai vreun coleg la o parte sa te lase sa-ti verifici ofertele, n-ai aparatura specifica activitatii de birou, chiar si o ora cat stai tu ca agent la birou, n-ai un spatiu decent unde sa poti primi clientul la o negociere(ce au ei acolo in cladirea aia, nu poate fi numit birou decent, este pur si simplu o saracie de apartament cu niste saracie de mobila, la propriu zic saracie).
ce ai este umpic de publicitate, ca au 7 site-uri. pe care nu se uita nimeni, dar important e ca le au+ niste sloturi pe un site de profil, unde daca apuci liber iti bagi anuntul, daca nu, astepti sa anuleze vreun coleg o oferta ca sa poti s-o publici tu pe-a ta... si din cand in cand ceva banuti pentru publicarea in varianta electronica a ziarului local. din cand in cand, cand face vreun amarat o inchiriere si nu e zi scadenta la masia luata in leasing a lu nenea cu tigara. esti liber in schimb sa publici de siteuri gratuite, dar obligat sa pui poze cu sigla lor.
cineva mai sus zicea de miile de euro, sau zecile de mii, care nu-s declarati. pai ce sa declare? care mii? se face o vanzare la 3 luni pe toata agentia, si 10-15 inchirieri mai serioase.
cu targehturile nu este adevarat, nu-ti impune nimeni target, dar pleci singur daca nu iei nici un ban o luna doua. au intr-adevar un sistem de comisionare progresiva, dar nu este neaparat greu de atins.
una peste alta, daca esti la inceput de drum, si ai umpic de rabdare, e posibil chiar sa inveti ceva, din greseli, din mistouri, dar tot inveti.
nu mult, numai cat sa poti in 3-4 luni sa pleci in alta parte si sa ai gura sa zici c-ai mai lucrat in domeniu.
N I Vineri, 15 Noiembrie 2013

astia care tot comentati, ati avut vreodata tupeul sa comentati ceea ce scrieti aici si celor din firma verbal? va spun eu ca nu...astia care tot comentati, daca ati fi stiut probabil cum sa va comportati cu "tipul cu ochelari", "chuck" si "tanti secretaro-urlatoarea", cu siguranta nu ati fi ajuns pe acest site. astia care tot comentati, poate ati observat si o spuneti din invidie, poate nu ati avut timp sa observati, dar oamenii astia care spuneti voi toate relele despre ei sunt mai destepti decat voi toti la un loc probabil de cateva sute de ori.

narcisu` salbatic Duminica, 17 Noiembrie 2013
N I, iti spun doar ca iti meriti locul acolo, asa mic si insignifiant cum esti, aflat sub puterea si superioritatea unora. Succes in cariera ta nonstralucitoare !
cucu Miercuri, 20 Noiembrie 2013
fost, vazut, plecat.
loc in aisiel are absolut oricine.cu toate ca interviul la care toti ati aplicat incearca sa fie <destept>, la fata locului iti dai seama ca pseudoangajarea nu are nici o legatura cu inteligenta, gradul de cultura , bunsimt, prezentabilitate a viitorului agent. absolut oricine este de acord sa lucreze fara parte fixa si are timp de training are loc in aisiel. managerii nu fac nici o selectie, selectia se face pe cale <naturala>, 90%din cei care incep, renunta la colaborarea cu aceasta firma dupa prima luna.
chestii concrete ar fi 25% din comision partea ta ca agent, 75% partea agentiei. daca intr-o luna ai depasit pragul de 1000 euro incasati beneficiezi de 35% din tot ce faci peste acea mie de euro. daca a trecut luna, calcului se ia de la zero. acum sa calculeze cineva cam de cate inchirieri de250-300 euro e nevoie ca sa ajungi la mie? la 300 euro chiria pe apartament, comisionul este de cele mai multe ori 150 euro. ai nevoie de 6-7 inchirieri lunare ca sa ajungi la comisionul total de 1000 euro. din acea mie de euro practic partea ta e de 250 euro, restul de 750 euro sunt ai agentiei. ce a facut agentia pentru banii astia? ti-a dat un telefon cu multe minute nationale si ti-a pus la dispozitie niste programe pe care ti le poti achizitiona singur cu aproximativ 100 euro. ce ai facut tu pentru 250 euro? ai alergat de ti-a iesit pe nas, ai rupt 3 perechi de papuci ca la venitul de 250 euro lunar, daca si ala, nu-ti permiti papuci de calitate.... si pentru cine n-a lucrat pana acum in impbiliare, nu se face ziua si inchirierea. e al draq d greu sa faci 8 inchirieri pe luna, spre imposibil pentru un incepator.
asa ca cine viseaza cai verzi pe pereti si imbogatire din imobiliare,cam astea-s comisoanele practicate de <profesionistii> de la aisiel.
pe de alta parte, o agentie care se respecta si isi respecta clientii, n-o sa colaboreze niciodata cu un incepator, proaspat absolvent, student, somer, etc, iar daca o face nu-l trimite singur din prima zi pe strada.
voi decideti daca este sau nu un bun punct de inceput, sau o colaborare de perspectiva.
de-a lu nelson Vineri, 22 Noiembrie 2013
poate se cenzureaza putin mesajul din 15. a mers cam departe stimabilul.mersi
JE Luni, 2 Decembrie 2013
A trecut mai bine de-o luna... Unii inca mai sunt pe-aici.. Nu v-ati gasit inca de lucru? Se fac angajari in Auchan, pe post de merchandiser... salariul e bunicel, avand in vedere ...
Rugaminte pentru JE Miercuri, 11 Decembrie 2013
Draga Je, povesteste-ne si noua cum muncesti TU, cum sta treaba cu salariul, cum ai ajuns TU director. Din cate am citit eu de la tine, nu stiu, zau, parca imi miroase a carton ! ...
waaa Sambata, 1 Februarie 2014
waaaa, am scris din curiozitate numele acestei firme aici, unde am lucrat 4 luni, nu mi-a venit sa cred cati ati scris.... mai oameni buni, nu trebuie sa fim chiar asa rautaciosi ...

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?