Forum despre Algida Center


ADMIN - undelucram.ro Luni, 28 Octombrie 2013
Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma Algida Center, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de Algida Center.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !
Adriana Vineri, 1 Noiembrie 2013
Salut,

Din pacate, aceasta firma are angajati si practici de joasa speta. Este firma cu patronat turcesc, patronii sunt niste barbati foarte rai, scarbosi, umilesc si trateaza femeile ca niste sclave si femei usoare (unele angajate se "bucura" pentru ca au posibilitatea de a fi bagate in seama pentru "avantaje" sau cel putin asa cred ele cand sunt luate de proaste, casatorite sau necasatorite). Este o firma unde barfa, rautatea, mahaligismul si invidia sunt calitatile cele mai de pret a acelor "doamne" care lucreaza pe la birouri (imbracate adecvat ca pentru o munca care se presteaza pe centura, nu intr-un birou). Sunt secretare care servesc sultanii dimineata cu covrigi dar ele nu lucreaza la secretariat, sunt "contabile", se mananca intre ele de rautate si invidie, desi sunt "credincioase" tin posturi, fara a intelege, bineinteles ce insemna asta. Crapa de invidie cand celalalte (din alte birouri) stau acasa sambata iar ele vin la serviciu. Contabilul sef nu se intelege cu nimeni care vine la contabilitate, este un barbat las, mincinos, rau, pervers, cu multe frustari (nu comunica cu "subalternele") iar cand o face realizezi ca trebuie sa fugi de acolo cat mai repede, barbat de joasa speta, marioneta in fata sultanilor.
In concluzie este o adunatura de oameni de joasa speta si educatie, se perinda foarte multi oameni pe acolo, pentru ca nimeni nu si-ar dori un astfel de loc de munca.

Numai bine!
ChiarEu Marti, 24 Decembrie 2013
Cele frustrate nu eram noi,ci tu,deoarece nu faceai fata atributiilor ce ti-au fost date(contabilitate) ,iar noi pe langa treburile de contabilitate faceam si munca de secretariat.Nu vad unde este problema....Contabilul sef un om competent care avea pretentii ca si subalternii sa-si faca treaba,iar ceea ce ai spus despre patroni nu este adevarat,stiu sa pastreze distanta initre ei si angajati.
nikoll Vineri, 17 Ianuarie 2014
Adriana draga , am lucrat 6 ani in aceasta firma si crede-ma nu este asa cum zici tu.
Daca nu te-ai putut adapta , sau daca ai suferit vreun complex de inferioritate nu insemna ca patronii au avut ceva cu tine sau mai ales colegele.Daca stam sa gandim la rece cand intr-o incapere sunt 2 femei si apare si a treia este gata barfa, si serios tu nu ai barfit deloc?
Cat despre sefi eu personal nu am intalnit pana la ei turci cu atata respect pentru femei, nici macar nu ridicau ochii la noi si eram doar angajate si atat. Revizuieste-ti atitudinea fata de un colectiv si fata de angajatori straini si o sa-ti fie mai bine , in rest sa auzim de bine!
mihai Miercuri, 12 Martie 2014
buna ziua...doresc angajare pe post de sofer...0766 301 413...mie imi place la algida...

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?