Forum despre Aliria SRL


aka Marti, 7 Mai 2013
Hello,

Cum e la firma aceasta? Mediu de lucru? salarii?
Anovi Marti, 3 Septembrie 2013

Salut! Salariile sunt bunicele, dar au niste reguli si pretentii uimitoare. Traiasca regimul socialist; au un dress code pentru fete, care impune sa porti fusta scurta, mai tot timpul si tocuri musai de 10 cm, pentru orice post ai ocupa acolo. Nu ai nici voie sa ai telefonul deschis ,in tot timpul programului, iar pauza de masa e fix de o juma de h.

irina m. Vineri, 21 Februarie 2014
Buna, am colaborat si eu cu cei de la Aliria si sunt foarte faini. Ma amuza comentariul rautacios de mai sus pentru ca agentia nu impune astfel de pretentii. Din punctul meu de vedere este un mediu cat se poate de pozitiv si deschis pentru cei care isi doresc cu adevarat sa evolueze profesional.
Si apropo, in regimul socialist nu purta nimeni fusta scurta :)))). Nu exista un dress code atat de strict, iar orarul si pauza de masa respecta normele prevazute de lege. Intr-adevar, nu sunt folosite telefoanele personale, ar fi o lipsa de respect fata de ceilalti colegi. Pana la urma depinde de ce iti doresti: sa muncesti sau sa stai degeaba?
gioconda_009 Luni, 1 Iunie 2015
Defapt e vorba de un grup de 4 firme care functioneaza in acelasi loc si au aceeasi conducere: SC Aliria SRL, SC Aliria Studios SRL, SC B&C Exclusive SRL, SC Exella Europe SRL. Nu recomand niciuna din aceste firme. Aceeasi Marie cu aceeasi palarie. Lume pleaca, lume vine...
Ilincuta Marti, 14 Martie 2017
Personal, eu am avut sansa sa ma dezvolt ca persoana si de asemenea am bedeficiat de toata documentatia de care am avut nevoie! Echipa a fost cea care m-a sprijinit, iar colectivul este unul prietenos!

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?