Forum despre Alistar Security


ADMIN - undelucram.ro Vineri, 2 Noiembrie 2012
Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma Alistar Security, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de Alistar Security.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !
BUHA Joi, 18 Aprilie 2013
SUPERRRR MARFAAA
Mihai Vineri, 10 Mai 2013
Mare firma,condusa la bv
de un fost militian' Matzu care exploateaza masinile in interesul propriu cu ''du-ma, adu-mi..'' atat masiniile cat si oamenii...
Ronnie Sambata, 7 Septembrie 2013
la ce venit lunat poate ajunge un dispecer?
Aly Miercuri, 16 Octombrie 2013
Pt Ronnie: de cacao, adica 900 lei noi in mana.
Perseus Luni, 28 Aprilie 2014
Am lucrat la aeroport la ei,sa luat de curand obiectivul si e bataie de joc,te tine numai afara din ghereta sa te bata toate urgiile vremii,nu-i intereseaza,si se mai mira ca le pleaca lumea,colac peste pupaza nu da nici banii ca a fost balamuc atunci cu venIri si plecari :(
Anonimus Vineri, 2 Mai 2014
Ai fos la ei sau ai fost preloat de la firma plecata,cat timp antrziau cu bani ??
Anonimus Marti, 13 Mai 2014
va loa metrorexu alisatru????
ADM Sambata, 28 Iunie 2014
Banii se dau la timp,un salariu de dispecer ajunge si la 2000 ron,eu lucrez de 7 ani in aceasta firma,cine nu se tine de munca e normal sa fie concediat,salariile se dau in functie de post
Naanao Miercuri, 2 Iulie 2014
Din pacate sunt si excepti unde agentii nu au conditii de munca asa cum lise sugereaza si trebuie sa stea in soare la temp.de 45-50 de grade la soare,este bine pt.cine omu de bissnis,sau pentru cei care ara pianu!?!?
singuraticu Joi, 18 Septembrie 2014
buna.lucrez la firma alistar ca agent de securitate de 1,5 anii si sant foarte dezamagit.salarul minim pe economii sa marit anul acesta de doua orii si la noi cei drept sa marit brutul pe hartie dar ceva an plus la ora nu si tot atat lom ca acum 1 an si 5 lunii. ne da bonuri de masa 5 din ne trage contravaloarea lor integrala din salar ceea ce nu anteleg cat este de legal. nu se da fluturas de salar prin care sa vezi cat ati trage ''pensia''somajul''casul sau eventualele popririi pe salar.nu se platesc ore de noapte,orele suplimentare sant la acelas tarif ca celelalte ore.tinutele se dau la angajare vechii si asa ramai cu ele pentru ca nu le mai schimba.ar mai fi nemultumirii dar ma rezum numai aici deocamdata. firma alistar securitii din timisoara.
bogosianu Duminica, 21 Septembrie 2014
lucrez la alistar security de 2 ani, nu se platesc orele suplimentare, nu primesc fluturas la salariu, contractele de munca sunt dubioase, schimba contractele de munca din 3 in 3 luni, sefii se poarta urat cu angajatii de parca am fi negri pe plantatie, nu se achita contributiile legale la fondul asigurarilor de stat.
vali Miercuri, 1 Octombrie 2014
e real salariul de 900 ron in mana plus bonuri ? salariile se primesc la timp?
Doru Miercuri, 1 Octombrie 2014

da salariu este la timp acum de pinde si de obiectiv 3,8 sau 6,0 lei pe ora

Doru Miercuri, 1 Octombrie 2014

Dovada ca si Alistar Securyti a participat la licitatia pt. metrorex
http://www.antitepari.ro/informatii/articole/101662-deranj-mare-se-schimba-garda-la-metrou

CIR Miercuri, 1 Octombrie 2014
sare niste obiective de toata sila , fara conditii, ore suplimentare pana cazi jos plus esti tratat ca ultimul boschetar de pe pamant.. NU RECOMAND
Cornel Vineri, 3 Octombrie 2014
Stie cineva cine a luat Metrorex-ul ?
alisrar? Duminica, 19 Octombrie 2014
In perioada de CO nu se plateste nici salariul minim pe economie,se calculeaza norma de 168ore*3.2 rezulta 537,6 lei.Unde este minimul pe economie in perioada de CO?Legea ce spune,s-au nu mai avem legi decat in favoarea angajatorului?
Bizzon Miercuri, 3 Decembrie 2014
Din pacate si la ceasta firma este id-em precum la toate firmele obiectivele mari care vireaza bani conform contractului tine restu obiectivelor ceea ce duce ca, agentii de la obiectivele mari sa incaseze salariu mai tarziu fata de restu din firma ne tinanduse cont nici cit de greu si in ce conditii a-si desf. misiunea agentii din acele obiective. Care nu sunt apreciate la justa valoare din punct de vedere al Afaceri .

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?