Forum despre Almarom Limited SRL - Simona's


ADMIN - undelucram.ro Sambata, 3 Mai 2014

Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma Almarom Limited SRL, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de Almarom Limited.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !

Anelis Marti, 10 Iunie 2014

Este o firma mica detine 4 magazine, 3 cu decoratiuni interioare numindu se Simona in Dorobanti, Baneasa Shopping City si Calea Victoriei si 2 magazine de tip cookshop - kitchen shops - Promenada si Feeria. Salariile sunt bunicele, peste 1000 lei depinde cum negociezi cu ei si cum ii vrajesti la interviu, ii impresioneaza foarte tare experienta, ca vanzator poti obtine si 1500lei; munca depusa este ca peste tot, orele suplimentare nu se platesc, se da liber cand se poate. Salariu este platit de 2 x pe luna, pe C.I.M este trecut salariul minim indiferent de salariul real, n-ai sanse sa negociezi cu ei, nu se dau bonuri de masa. La nevoie sunt saritori, te ajuta cand ai nevoie de un imprumut, la necaz, eliberari de adeverinte.

Nila Joi, 3 Decembrie 2015
Sunt buni, sunt "profi", insa le trebuie un specialist in recrutare!

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?