Forum despre Alpha Bank Romania


Laura Vineri, 23 Martie 2012
cateva salarii: BCR / Raiffesein / Alpha Bank:

BCR
consilier clienti zona rapida 1800 ron..
consilier client pf 2300 ron
asistent manager 2600-2800

Raiffeisen
variaza;ptr consilier clienti pf sunt pers cu 4 ani experienta in banca care au 1200 si pers care au mai putina experienta si castiga 2000
casier 1400
director agentie fosta sucursala 5000
ofiter tranzactii pf 1000-1200-1500
rmcorporate 4000

Alpha
consilier clienti pf 1500-1800
Bibi Sambata, 24 Martie 2012
Pt Laura - ft interesant, nu stiam ca sunt salarii asa mici la banci
ionela Sambata, 17 Noiembrie 2012
in prezent alpha plateste consl clienti cu 10 mil inclusiv bonurile
fost angajat Vineri, 23 Noiembrie 2012

Eu am lucrat la Alpha Bank in 2010 timp de 5 luni(iunie-noiembrie)...Sales&Account Officer si salariu de 878 lei+bonuri . A fost prima mea experienta profesionala.

ixy Vineri, 15 Februarie 2013

Cumnata mea lucreaza in alpha ,de vreo 4 ani daca nu mai mult, la carduri, prefer sa nu spun exact departamentul, a avut acelasi salariu de 1800 ron de cand s-a angajat, pana anul trecut cand i l-au facut 2000.in schimb le-au scos bonurile de masa.

Adrian Teodorescu-Ramnicu Sarat Miercuri, 6 Martie 2013
Buna dragilor am si eu un interviu azi la 13.00 la Alpha Bank la o agentie din provincie.

Eu am 6 ani de banca si momentan lucrez tot in domeniu dar ca Pfa am propria mea afacere si fac credite si carduri pentru o banca!Ce ma sfatuiti aici mi se pare ok ca e contract de munca!acolo doar colaborare
idiot Joi, 29 August 2013
am fost sunat recent pt un interviu pt Jr Sales and Account Officer (front office), dar dupa cele citite aici, nici nu stiu daca sa ma mai prezint...ce salariu e pe entry level?
ala Duminica, 13 Octombrie 2013
undeva la 880-900 de lei + bonuri
eu Duminica, 16 Martie 2014
Buna! Ce salar ar fi pentru un RELATIONSHIP MANAGER - PERSOANE FIZICE segment Retail in provincie? multumesc!
mara Luni, 23 Iunie 2014

Salut !! Am fost chemata la interviu ptr pozitia de secretara , imi puteti spune , va rog , care/cate sunt etapele interviului? La ce nivel salarial m-as putea astepta? Multumesc!

diana Joi, 26 Iunie 2014
pt secretara 1000 de lei net si tichete de masa.
Dragos Marti, 30 Septembrie 2014
Echipa mobila ar trebui sa aiba salariu cam dublu. Spre ex un amic de la brd finance umbla prin toata tara sa tina locul colegilor de la birourile din supermarket-uri si stiu ca avea vreo 1800 si probabil si bonuri, diurne, transport ceva. Nu mai tin legatura.
gogu Vineri, 10 Octombrie 2014
Stie cineva cat este salariul pentru un post in trezorerie in centrala?
raluca Miercuri, 3 Decembrie 2014
Are cineva idee cate este salariul pt un post de colector la alpha bank?
Septimius Joi, 14 Ianuarie 2016
Am aplicat de curand pt pozitie consilier clienti -front office in oradea.m-au sunat sa stabilim o intalnire impreuna cu regionalul de la TM. Am ajuns la ora stabilita ptr interviu, portarul mi- a dat sa completez un formular de candidatura. Am asteptat 45 min., timp in care nu a aparut nimeni sa anunte k se intarzie sau sa zica ceva. Am intrebat pe una dintre angajate si mi-a spus k directorii (regional si de sucursala) sunt ocupati. Am plecat.
Atentie formularul de candidatura mi se pare un abuz in conditiile in care imi cere sa completez Cnp serie/nr ci numele parintilor etc. Acest formular se completeaza la angajare si nu inaintea interviului, pe el fiind chiar mentionat anexa la regulament de ordine interioara, UZ INTERN.
Am aflat ulterior k asteptarile pana la 1 ora de la programare sunt obisnuinte.
MCtin Marti, 19 Ianuarie 2016
@raluca: din cate stiu pt postul de colector este salariul minim, in jur de 1000ron+tichete, se cauta si fara experienta; nu este colectare pura, este fara casca, fara cronometrare, fara presiuni de acest tip, discutie amiabila; ai si alte activitati de facut.
Sunduri Luni, 22 Februarie 2016
Am lucrat destul in Alpha Bank. Ani in sir. Nu e rau, dar nici bine. Se munceste mult, foarte mult, dar daca iti place, merita. Salariile variaza, in functie de .... cat de bun negociator esti, de noroc si evident de pozitia pentru care esti angajat. Daca muncesti cum trebuie si nu te astepi la cai verzi pe pereti, poti castiga decent si poti castiga peste salariu. Sunt tot felul de concursuri, bonusuri, in plus ai tichete de masa si al 13-lea salariu, plus cadou pentru copii etc. Este foarte mult de munca, iar programul de 8 ore e doar pe hartie. Vorbesc pentru Front, unde am lucrat eu. Pentru Back, programul e OK. Stresul e urias, dar pentru cine lucreaza deja in sistem, asta nu e o noutate. Oricum, desi nu am avut numai experiente placute, desi am obosit foarte tare, desi sunt oameni pe care nu poti sa ii placi sub nicio forma, eu port respect acestei companii si le urez succes si putere de munca celor care aleg sa munceasca aici. Nu are de ce sa va fie frica, si da, are rost sa mergeti la interviu. Mai ales un entry level. Experienta in Alpha te pregateste pentru ce-i mai rau in piata locurilor de munca :)
amacs Luni, 21 Martie 2016
Buna ziua,

Imi puteti oferi mai multe detalii despre Alpha Bank. Mediul de lucru, salarii practicate de aceasta banca.

Va multumesc!
rgavrilescu10 Marti, 31 Ianuarie 2017
AM SI EU O INTREBARE.
Cat este salariul unui casier la banca ? Am o oferta de lucru la o banca. Am mai lucrat in domeniul bancar dar nu ca si casier , ca si cosultant financiar si lucram pe comision la acea banca.

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?