Forum despre Alvorada 2000 Impex SRL


ADMIN - undelucram.ro Marti, 3 Iunie 2014

Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma Alvorada 2000 Impex SRL, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de Alvorada 2000 Impex.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !

ION BARBU Joi, 5 Iunie 2014

As vrea sa impartasesc cu dumneavoastra experienta mea cu firma ALVORADA 2000 IMPEX.
Am contactat aceasta firma dorind sa lucrez in strainatate. M-am prezentat la sediul acestei firme pentru un interviu.
Dupa discutii am ajuns la concluzia ca vreau sa fiu in baza de date a acestei firme. Mi s-a cerut sa platesc o taxa de inscriere. De aici au inceput indoielile mele in ceea ce priveste aceasta firma. Mi s-a cerut suma de 300 de euro comision. Am spus ca nu am acesti bani si ne-am invoit sa platesc doar suma de 350 lei, dar bonul fiscal a fost de 250 lei. Mi s-a promis ca intr-o luna o sa imi gaseasca un loc de munca. Am asteptat sa ma sune asa cum mi-a promis dar nu am primit nici un telefon. Atunci am hotarat sa ma duc la firma si sa intreb ce se intampla. La sediul firmei m-am intalnit cu alte persoane care spusesera ca au platit sute de euro comision de luni de zile si firma nu ii contactase sa le spuna ca le-au gasit de munca in strainatate asa cum le promisese.Ei venisera acolo sa isi recupereze banii si toti am descoperit ca sediul firmei nu mai era acolo iar la telefoane nu mai raspundea.Pana la urma am dat de ei si nu au vrut sa discute cu noi si nici banii nu i-am recuperat pe motiv ei au facut tot posibilul sa ne gaseasca de lucru.
Am relatat aceasta intamplare ca alti oameni sa nu apeleze la firma ALVORADA 2000 IMPEX deoarece ei incaseaza comisioane la inceput si nu gasesc de lucru oamenilor si nici banii pe comisioane nu le restituie.

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?