Forum despre Amazon Development Center Romania


eu, tu, el, ea Luni, 26 Mai 2014
Salutare,
Sa inteleg ca recrutarea e un proces destul de lung si dureros (adica teste peste teste peste teste), insa care e perioada de timp in care se desfasoara? Intr-o luna aflati raspunsul sau nu?
In afara de asta, care este programul, flexibilitatea, etc.? Ne poate spune cineva care e deja acolo....de mai mult de o luna? :))
De salariu nu mai intreb...dar daca vrea cineva sa impartaseasca aceasta informatie nu ma supar :D
Multam
singur eu Luni, 2 Iunie 2014
am fost sunata pe pozitia de Catalog Manager pt spaniola, urmand sa particip la o testare...sunt pareri dispersate aici astfel ma intereseaza: mediul de lucru, nivelul salarial asteptat, target si eventual proiectele desfasurate.
Multumesc
Me Luni, 2 Iunie 2014

Aceste lucruri le afli la partea a 2-a a procesului de rectrutare. Daca reusesti sa treci de prima parte, testul. Pana atunci ... astepti.

ich Luni, 7 Iulie 2014
cum este testul in engleza?
sunt intrebari despre gramatica?texte?
la spaniola, stie cineva?
Smbd Miercuri, 9 Iulie 2014
Am primit feedback pozitiv la test si acum urmeaza interviul Ceva sfaturi?
Hdkaksnd Vineri, 11 Iulie 2014
Smbd pentru ce limba ai dat?
tsm Luni, 14 Iulie 2014
in ce costa testele de spaniola? ce anume iti da sa faci? pt catalog associate? si cat dureaza un asemenea test?
eu Luni, 14 Iulie 2014
Testul la engleza este destul de usor, din punctul meu de vedere. Si putina gramatica, dar nimic greu, si un text pe baza caruia sa raspunzi la niste intrebari, si cateva exercitii de logica. Per total, simplut. La partea a doua (eu am dat la spaniola) sunt trei mailuri de redactat, un text de tradus si de selectat si adaugat intr-un document Excel anumite caracteristici ale unor produse date de ei.
eu Luni, 14 Iulie 2014
Cat despre interviu (pentru Catalog Associate), sunt trei persoane care te intervieveaza, pe rand. In linii mari, intrebarile sunt cam aceleasi la toate trei. Iti prezinta anumite situatii cu care te-ai putea intalni si tu trebuie sa-i spui cum le-ai rezolva. Te intreaba detalii din CV, aici depinde de fiecare. Te pot intreba despre situatii in care a trebuit sa lucrezi in echipa sau sa ai de-a face cu un om dificil, etc, si cum te-ai descurcat. Plus 10 minute de interviu in engleza. Ai grija ce raspunsuri dai, e posibil sa mai fii intrebat o data acelasi lucru si sa dai doua raspunsuri complet diferite, ceea ce i-ar putea pune pe ganduri pe intervievatori.:D
Tsm Sambata, 19 Iulie 2014
La testu de tradus la spaniola, il traduci din spaniola in romana? Si mailurile dai tu orice exemple vrei sau iti pun ei o situatie? Si daca vrei te rog sa descrii faza cu excelul ce anume sa pui si cum
Am interviu luni si as vrea sa ma documentez unpic mai bine va rog detalii :(
Multumesc
Vip Marti, 22 Iulie 2014
Stie cineva, totusi, care este nivelul salariului pe suport in Spaniola?
info Luni, 28 Iulie 2014
2000 ron daca te referi la catalog associate
L.s Luni, 28 Iulie 2014
1000 lei relatii clientii de acasa limba spaniola
gelu Joi, 7 August 2014
Stiti cam cat se da pt catalog manager? Ce alte beneficii sunt, pe langa bani?
Diana Miercuri, 10 Septembrie 2014
Buna! Tocmai am fost sunata de firma Lugera pt un interviu pt postul de service customer. Mi s-a spus ca voi lucra de acasa si am stabilit interviul pt marti. A avut cineva vreo experienta de acest gen cu aceasta firma? M-ar ajuta tare mult niste opinii.
Multumesc!
stefy01 Sambata, 13 Septembrie 2014
Buna Diana!Da eu am fost sunata pt lb spaniola si am trecut de toate etapele,mai putin una si anume interviul final cu cei de la amazon,prin tel.Testele au fost relativ usoare.Ce imi place este faptul ca ma simt mult mai relaxata si nu mai cheltui banii pe drumul catre sediu,ca in alte cazuri.Pana acum un singur interviu a fost prin tel,in rest am dat teste pe email.Mult succes!
Diana Sambata, 13 Septembrie 2014
Cam cate etape trebuie sa parcurgi pana la angajare stefy01?
elmer Sambata, 13 Septembrie 2014
stefy01 , jobul include si call center de acasa ? sau doar customer service prin mail ? Multumesc
Diana Sambata, 13 Septembrie 2014
Include si call center de acasa...mie asa mi-au spus
clau2012 Luni, 15 Septembrie 2014
Tocmai am dat si eu testele de gramatica lb engleze si testul info pe Internet pentru postul acela de acasa pe limba engleza. In cat timp primesc feedback? Stie cineva?

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?