Forum despre Amber Business Consulting Romania (Tils Romania)


ADMIN - undelucram.ro Miercuri, 5 Martie 2014

Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma Amber Business Consulting Romania, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de Amber Business Consulting.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !

buzbuz Joi, 28 August 2014

au fost partenerii nostri intr-un proiect si pot spune ca o firma ca asta nu am vazut vreodata. pacat de consultantii aia tineri care lucrau sau inca lucreaza acolo
pe tara a pus o sefa care trimitea mailuri cu greseli gramaticale, ne amuzam teribil cand citeam noile propuneri de parteneriate si de proiecte cu care venea, dar ea nu stia nici sa scrie corect romaneste.
oamenii care efectiv faceau munca, super profesionisti (sau cel putin asta a fost pana mai acum 2-3 ani), cu ei am colaborat bine de tot

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?