Forum despre Anais Digital


mitica2001 Duminica, 27 Septembrie 2015
Am avut un interviu la ei pentru postul de Javascript / AngularJS developer. Nu va recomand aceasta firma, am fost asaltat inca de la inceput cu intrebari la foc continuu, lucruri care aveau si nu aveau legatura. Developerul lor senior/associate ce m-a intervievat avea o privire ca in Silence of the Lambs, am fost la o tona de interviuri dar asa raceala nu am vazut nicaieri parca toata lumea era moarta. Tot ce a facut HR-ul a fost sa ma invite acolo, nu a pus nicio alta intrebare relevanta sau despre mine, practic m-a dus intr-o camaruta unde am fost intrebat non-stop de 2 tipi despre foarte multe lucruri. Nu recomand locul asta pentru oameni tineri care au fost in comunitati, echipe, cadre sociale cu oameni OK. Daca puteti sa fiti roboti sau ceva puteti incerca, mie personal mi s-a facut frica vazand toate astea si le-am spus ca nu mai vreau nimic. Va recomand sa va duceti daca vreti senzatii tari !!
GordonFreeman Sambata, 23 Ianuarie 2016
Nu cred ca esti in masura sa dai un astfel de feedback doar pentru ca nu ti-a placut procesul de recrutare si pentru ca ai fost "asaltat cu intrebari". Esti foarte, foarte subiectiv... Mi se pare normal sa fii intrebat cat mai in amanunt sa se poata stii sigur la ce nivel esti. In mod normal ar trebui sa dai un feedback DOAR daca ai lucrat acolo.
mitica2001 Joi, 18 Februarie 2016
GordonFreeman : Exact de asta am dat mesaj aici , si nu la Evaluari sau Salarii, nu am pus la interviu pentru ca mi se pare greoi felul in care functioneaza acest site. Dupa cum observi nu am dat un review. Nu este o problema sa fii asaltat cu intrebari, conteaza si "cum" se face acest lucru, daca esti o persoana de la HR cu studii minime iti dai seama ce inseamna sa faci un candidat sa se simta relaxat sau firesc atunci cand intervievezi, de exemplu nu au ce cauta 3 oameni in aceeasi incapere cu tine in acelasi timp,nu am vazut asta nicaieri. Dar din nou, chestiile astea tin de procesul de recrutare.
nmerrynote Marti, 20 Septembrie 2016

Draga Tovarase GordonFreeman,

Ce mai face Mama Rusie ? Tot suparata, tot da cu parul in voi si se chinuie sa ajunga la noi nu ?.... Nasol, imi pare rau, de voi mai ales.

Sa-ti explic putin cum sta treaba la noi in Vest, ca la voi e total pe dos de cand s-a nascut Mama Rusie. Stiu ai TV si te uiti la Bloomberg si American Idol, si ti-ai luat un nume capitalist stiu, offf pot spune cuvantul asta fara sa va ofensez ? Imi pare rau, dar nu se rezuma la asta.
Sa-ti explic.

Aici la noi in Vest, fiecare are o parere, una strict a lui, si culmea si-o poate exprima in gura mare sau in scris, fara ca nimeni sa-i faca nimic, cu stricta conditie sa nu incurce viata altuia sau altora, pt ca vezi tu dragul meu Tovaras, una dintre principiile democratiei este transparenta in orice, servicii, politica, tranzactii, achizitii etc.

La fel ca in orice stat democratic, exista mai multe siteuri, acesta e unul dintre ele, pe care lumea scrie parerea lui despre un proces de HR, salarii, sefi cretini, actionari si mai cretini, alti Tovarasi care pupa sefii unde e rusine sa spunem, amantele de prin firma, tot ce ii da omului prin cap si crede ca ne este util intelegi Matale ?

Stiu e mult de digerat, ia-o usor in cateva sute de ani o sa intelegi, dar stai ca e una si mai grava. Culmea impertinentei si nu stiu zau asa exact CUM NU E IN RUSIA, omul acesta poate sa minta si sa spuna lucruri total neadevarate. Da, stai jos, ia niste apa, e greu stiu....si noi am trecut prin asta acum cativa ani, o sa treaca si o sa fie bine, o sa vezi :)

Daca un alt capitalist sau chiar comunist ca tine, vrea sa ne arate noua, cei care nu vom veni in veci la Anais Digital acum ca am citit ce a spus acest baiat dragut, ar trebui sa vina la randul lui cu cazuri concrete, pe un ton normal si nu ca un cretin notoriu cum ai fost tu, si sa ne arate ca acel om s-a inselat/a fost un caz izolat ce a povestit el/s-au luat masuri sa nu se mai repete acel caz, etc. astfel incat sa ne vina inima la loc si sa ne gandim sa mai calcam pe acolo.

Cand tu esti CULMEA TAMPENIEI, si il intrebi pe acest baiat CUM DE ISI PERMITE SA AIBA O PARERE SI SA O EXPRIME inseamna ca mai trebuie sa citesti mult despre democratie, eventual sa vii sa ne vizitezi in Vest, si sa te uiti la emisiuni si documentare din Vest, din Japonia, Australia, etc. , pentru ca vezi tu prin aceasta reactie cretina, confirmi spusele acestui baiat capitalist, iar pt noi devii un paria.

Sper ca te-am ajutat, voi fi pe aici prin jur, daca e ceva am sa te gasesc eu sau poti sa vii sa-mi ceri ajutorul, ma pricep destul de bine la democratie si vreau sa ii aduc pe calea buna pe comunisti.

Te salut cu drag din Vest,
Nmerrynoye

GordonFreeman Luni, 26 Septembrie 2016
Prietene din Vest,

Ai dreptate! :))

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?