Forum despre Andami Comp


Tot asa Vineri, 3 Mai 2013
Tot demisia ramane o victorie....Sa va vedem dupa pasti care aveti sange in instalatie sa va dati demisia....Daca nu , puteti sa va rezumati la acest site si sa va plangeti de mila uni la ceilaltii....Unii chiar isi merita soarta!
em Duminica, 5 Mai 2013
ma de ce santeti javre?plangeti ca niste ..... ati primit salariu ce draq mai VRETI ? Andami va dat ce e al vostru deci sa aveti un paste fericit si viata lunga patronilor ca nu sunt cum ziceti voi
m Duminica, 5 Mai 2013
Si salariu pe martie nu e al nostru ma em?
em Luni, 6 Mai 2013
ai dreptate este al nostru si o sa vina si ala trebuie sa mai gandim si pozitiv ca panica se poate crea usor
panica Luni, 6 Mai 2013
panica voi ati creat-o nimeni altcineva
javra Luni, 6 Mai 2013
javre tot aia cu panica sunteti
speranta Luni, 6 Mai 2013
Nu inteleg faza ...ce e cu " javrele"?...cine sunt aceste personaje ...asta e nivelul ?...asa mult ne urasti ..mai ,,mai !..rusinica !..nu e frumos ..da e de asteptat de la un(a)ul cu o facultate platita la Spiru ...)))...tzatica ce esti !...da imi esti draga ...o sa vezi ce fac in sensul asta ...:)))) !! lasa postarile alea de mirosenita de pe Face...ca oricum esti ....hahahahaha !!! cine isi bate capul cu tine ....te pop ...papapa !
BO BO Marti, 7 Mai 2013
Pai em a luat salariul pe Martie. probabil ca sunt cateva persoane care au salariile la zi ca nu cred eu ca acceptau ei sa se milogeasca la "MAMA".
Frica Marti, 7 Mai 2013
Le este frica ca ne dam demisiile si se duc detot in cap! Macar sa le facem si noi rau cumva....Daca tot esti promta ne poti spune cand primim restul de bani?
????? Marti, 7 Mai 2013
La intrebarea""cand primim restul de bani ?" iti pot cita un "clasic" in viata;"cand vinzi si incasezi o sa-ti iei si banii":)))))"cine sunteti voi de-mi cereti bani?"
Acum va intreb si eu;Ce va retine sa va cautati de munca? ratele la banci datoriile? astea le veti avea mereu poate toata viata, va place sa lucrati in asemenea conditii, cu asemenea oameni nu aveti decat voi va umiliti si va injositi .Sunteti majoritatea tineri ce aveti de pierdut? O luna poate 2 fara salariu ,si ce? nu e mai bine sa stai fara bani decat sa muncesti fara bani?:)))
CAUTATI-VA DE MUNCA!!!!
Hmmm Marti, 7 Mai 2013
Sofer fiind nu inteleg decat un lucru: De maine ma apuc sa vand masina pe care lucrez sau macar piese de pe ea. Cand m,am anjajat la voi nu cred ca m.am angajat sa fac vreun target...
lala Marti, 7 Mai 2013
an firma snt doua persoane, care se pling ca, tin cu firma la vazul lumi ca daca pleaca nuimai angajaza ni meni si nare ce sa zica '; popa si chirita si injura pela colturi dar omenii maiau putin pna la pensie.si cm zic sf asau stau si fara bani ////dar vorbesc si brfesc ,ca tin cu firma;;;
eu sivoi Marti, 7 Mai 2013
doamna rest daca socotitii din clasa pregatitoare, asa facie dar din clasa inti se facie 47 asaspun colegi din clasa a doua//. vai de scoala care ati invatato domni contabilii.datile banii ca numai ramneti cu nici un muncitor si va mai tiraste si prin tribunale de unde snt ei si atunci sa vezi kilometri si timp pierdut si cstig de cauza ee muncitoru ,.ca inti se platesc salarile si pe urma datorile asa e in cd munci,,.si osa platiti si dobnda la bani pe care trebuie sa dati ,. sau nu stiti codul munci
da Miercuri, 8 Mai 2013
Gata va inchis gura
bbb Miercuri, 8 Mai 2013
Gura lumii o astupa doar pamantul ..asa ca cine esti tu de vorbesti in numele altora ?
Ar fi bine sa gandesti draku mai constructiv si sa incerci sa faci lucrurile sa intre in normal ...ca pana la urma si tu o sa cazi cu c...in p... si nu o sa-ti fie bine ..ce o sa faci ..o sa-ti tai venele ?
_(_ Joi, 9 Mai 2013
andami comp si-a cerut insolventa ... adevarat sau fals ?!
fals Joi, 9 Mai 2013
am pus prietenii care stie sa caute, nu-s procese nu va faceti grijii o dam in penibil.
parintele Joi, 9 Mai 2013
Insolventa nu o sa si-o ceara niciodata ...insolventa este ceruta de catre clienti,si cred ca nu sunt putini aceia care doresc "moartea caprioarei " :)
andami nu moare Vineri, 10 Mai 2013
andami renaste ca pasarea pheonix...
stii ce e de apreciat la voi (cei ce lucrati acolo) ... ?
va plangeti intre voi ... nu da-ti nimic in afara firmei... sunte-ti, cumva, uniti...
pai unitiva si cereti-va drepturile ... face-ti o greva spontana ... nimeni nu mai munceste o zi ... sa vedem ..va da pe toti afara ?!
toti multi Vineri, 10 Mai 2013
Nu exista nici o firma pentru care sau scris 14 pagini. Cert, am cautat pe acest site. In alte firme salariatii nu sunt ca noi, au un alt fel de a se comporta, dar aici suntem jalnici. hei echipa de :specialisti"mai rezistati?

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?