Forum despre Andami Comp


Eu si restu... Vineri, 10 Mai 2013
oricine e liber sa... Sa faca ce vrea,sa vorbeasca ce vrea, dar nu uitati dragi colegi ca acolo sus cineva are grija de noi toti... Inclusiv de sefi. Sa le dea D-zeu sanatate si luciditate... Si mai multa atentie la oamenii pe care ii au sau ori o sa i aiba langa dansii. Poate ca daca nu vor mai avea lepre de angajati care sa fure orice(marfa,combustibil,timpul de munca,risipa etc) o s le fie mai bine. haideti sa ne facem temele noi si apoi sa le verificam pe ale altora. Si in special pentru antescriitorul meu FORZA ANDAMI. FORZA A. SI D.M. Nu va lasati dusi in eroare de toate barfele. MAI BINE PUTIN SI CALITATIV DECAT MULT SI .....
toti multi Vineri, 10 Mai 2013
RF mai poti sa faci altceva ? mai stii altceva?
butterfly Vineri, 10 Mai 2013
Madame R.l.c, F..r.. a trecut de la drept, la matematica.... iar acum ia "meditatii" de contabilitate (de la un contabil :)) ). Prietenii care stiu situatia, inteleg... si stiu ce zic!!! :))) "meditatii" are o traducere - cine ghiceste, bravo lui. Cine stie... STIE!
BEahhh... Pacat ca se da mare doamna. Sotul ii cam doarme in papuci!
tu si restu... Sambata, 11 Mai 2013
adevarul e ca aveti langa voi numai oameni si oameni(cine se aseamana se aduna).......iar de dat va dat D-zeu numai ca voi nu ati stiut ce sa faceti .V-ati batut si va bateti joc de oameni,ii umiliti dar roata se invarte si dupa o viata "buna cu de toate" nu aveti nimic...copii, prieteni.... sunteti faliti,bolnavi....oare unde vreti sa ajungeti cu trufia voastra....?
concurenta Sambata, 11 Mai 2013
am auzit ca la FREE STAR se fac angajari cu salarii bune pentru colegiii care intereseaza se ia si pentru productie sipentru soferi
ADEVARUL Miercuri, 15 Mai 2013
Andami =DORU stie SIMONA
em Sambata, 18 Mai 2013
@ BO BO spre surprinderea ta sa stii ca nu mi-am luat salariu ca nu se fac discriminari la Andami , adica unu ia salariu si altul nu . Comentati fara rost 14 pagini de c... dar na e democratie fiecare are dreptul sa isi dea cu parerea.
em? Sambata, 18 Mai 2013
sa inteleg ca ti-ai fi putut lua salariul dar nu ai vrut...tu fiind solidara cu noi muritorii cu noi???
o sa-ti faca statuie
BO BO Duminica, 19 Mai 2013
Nu ma intereseaza de tine " em" am zis "probabil" , noi vrem sa ne primim salariile la timp si sa decurga totul in ordine dar vad ca voi nu vreti, sunteti speriati de bombe pe sus pe la birou, cu fiecare zi ce trece se mai rupe cate o spita de la roata.
em Duminica, 19 Mai 2013
BO BO daca nu te intereseaza de mine atunci nu mai comenta la adresa mea si ai dreptate vrem sa fie bine dar trebuie rabdare. De unde stii ca nu o sa fie?
Iar.. Duminica, 19 Mai 2013
Iar vine ziua de 25 de salariu iar se intalnesc angajatii de la Andami pe forum...
pt iar Duminica, 19 Mai 2013
ziua de la salariu este 15 in contract nu 25 ale luni iar angajati ( ANDAMI ) ar trebui sa se intanleasca zilnic sunt foarte multe de spus
BO BO Duminica, 19 Mai 2013
Doamna/ le "em" sunt una din javrele care munceste cu adevarat si nu am limba ascutita sa ajunga pana la urechile distinsei Patroane (vezi pag 13) poate ai uitat ce ai scris. Eu nu am nevoie de statuie, eu nu am doua fete.
unu Marti, 21 Mai 2013
BO BO .bietul de el ...tot asteapta ..de vro 2 ani sa fie in regula !!!....dar .....si rabdarea are o limita !
Nu inteleg! Miercuri, 22 Mai 2013
Eu nu inteleg de ce nu va dati demisiile la ZI? Se poate face cerere de demisie la zi deoarece Contractul semnat cu Andami Comp nu este valid!. Andami Comp nu si-a respectat termenii contractuali (nu a platit salariile la data stipulata in contract). Simplu: va dati demisiile la ZI (ii lasati cu c.. in balta"avantaj angajat")va gasiti in alta parte , ii dati in judecata pentru neplata salariilor(ii tarati prin sali de judecata fiecare in orsae diferite...costuri Andami"avantaj angajat", va primiti banii + dobanda"avantaj angajat"Scor 3-0(a castigat angajatul). Nu aveti decat sa stati toata ziua aici sa va plangeti de mila unu la celalalt. Sau paoate ca unii din voi stati sa mai "mulgeti" ceva de pe Andami.....
Angajatule-don't worry be happy Joi, 23 Mai 2013
Tomorrow another day in paradise........:)))))))))))))))
pariu ca se fac in weekend 16 pagini?
loser-ilor
Angajatule-don't worry be happyb Vineri, 24 Mai 2013
Daca se dau bani nu se scrie un cuvant (pariu)
DE CITIT Vineri, 24 Mai 2013
Aceasta firma nu are nicio sansa de a-si reveni. O FIRMA adevarata este alcatuita dintr-o echipa. Echipa e facuta din oameni care comunica intre ei si problemele bune si cele mai putin bune. La Andami comunicarea lipseste in totalitate. Conducerea ar fi trebuit sa faca o sedinta prin care sa-si anunte angajatii ca firma trece printr-o perioada dificila, nu sa inchida depozite de pe o zi pe alta fara sa spuna nimic. Nu e fair play pentru omul pe care-l angajezi si care se zbate sa faca vanzare sa vii si sa-i spui..de maine esti liber. Andami nu a facut niciodata un training de vanzari pentru angajati, asa cum marile firme obisnuiesc sa faca.. pentru ca, pe ei nu ii intereseaza ce vinzi...pe ei ii intereseaza de fapt ce incasezi. Eventual daca poti sa incasezi ceva si sa nu mai vinzi pt ca nu ai ce..ar fi cel mai bun lucru. Andami este o firma MARE, CUNOSCUTA. Multi stiu ca la Andami te duci doar pentru salariul FIX pentru ca TARGET-ul este intotdeauna de neatins si daca printr-o minune se atinge, nu se da. EU VA DAU UN SFAT INTELEPT. NU ARE ROST SA MAI SCRIETI PE ACEST SITE pentru ca: 1. SCRIETI DEGEABA, incercati sa faceti alte lucruri mai interesante. 2. Lumea stie deja cine este ANDAMI si oameni (aici ma refer la agenti) cum au avut si au si acum..n-o sa mai gaseasca niciodata! si nu stiu cat de mult timp o sa mai poata sa-i pastreze! Sper ca m-ati inteles! P.S. Nu mai jigniti persoanele din firma. Pe deoparte sunt indreptatite sa adopte acest comportament ca sa-si justifice munca. Toti au partile lor bune si rele si fiecare trage cu dintii sa-si pastreze jobul. Este normal. Intr-o tara de rahat in care traim fiecare se gandeste la el. Va doresc multa sanatate si mult succes in continuare ! Este pentru prima si ultima oara cand scriu pe acest blog!
Si banii Vineri, 24 Mai 2013
Si banii pe Martie ..Aprilie....
lala Vineri, 24 Mai 2013
dau BANI////.cnd sa.arunca TOTI,dupa cladirii'/////.....,./.

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?