Forum despre Andami Comp


bobo Duminica, 7 Iulie 2013
nu va mai faceti sperante timisoara ca nu mai vedem nimic
Timis Duminica, 7 Iulie 2013
Ce sa zic. Sper sa gresesti Bobo. . .
bobo Duminica, 7 Iulie 2013
si eu am sperat sa mai luam macar pe aprilie dar se pare ca sa suparat imparate
asa
1111 Duminica, 7 Iulie 2013
Pai ce sa mai zic... Atata meritam ca ne-am vazut de treaba! Nu pot sa cred la ce firma m-am angajat si de ce patroni am dat!
Altul Luni, 8 Iulie 2013
Dar sunt curios. Cei de la Bucuresti au luat salariile pe Aprilie?
mda Luni, 8 Iulie 2013
Se pare ca nici la Bucuresti nu s-au dat...nu stiu daca e legal ca la o parte de angajati sa platesti salariile si la ceilalti sa nu .
haha Luni, 8 Iulie 2013
Ati vazut mai TM. Ati avut incredere in ei si ei..au facut ...pe voi :-))))
1111 Luni, 8 Iulie 2013
Eu nu lucru la TM dar din surse sigure va spun ca numai un agent de acolo a luat banii pe Aprilie. Legal - ilegal din gresala sau noroc! Asa ca nu mai puneti botu la cei de la Bucuresti ca si ei au luat salariile.
fost Luni, 8 Iulie 2013
Vai de mama alora de la tm. lucreaza fara stivuitorist cu icscir de jumate de an. asta nu este ilegal? sa se duca sa o denunte pe baba aia ca sa o duca astia la parnaie ca asa merita
1111 Luni, 8 Iulie 2013
idaca ati fara stivuitorist, ar fi tb sa faceti ceva pana acum. listati-va toate emailurile referitoare la acest lucru, pana nu e prea tarziu.nr dosarului 21942/3/2013, veti gasi acolo si numele adm judiciar (societate), firma e aproape de voi, din alba e, poate mai aveti si voi relatii.
bobo Luni, 8 Iulie 2013
numai la soferi si la cei sin tara nu s-au dat salariile,la sectie si la birouri sau dat
1111 Marti, 9 Iulie 2013
nu e chiar asa... s-au dat si nu prea..
LOLIPOP Marti, 9 Iulie 2013
Cea mai prapadita companie cu cei mai josnici patroni din Romania. Cei mai mari tepari. Trebuie sa le facem reclama peste tot prin ziare etc... Sa se stie de Fam. Mircioiu ca a pacalit atia oameni nevinovati. Nu le-a pasat de familiile lor ,copii....Craciun ...Paste.....
mda Miercuri, 10 Iulie 2013
noutati?? faliment???renastere :))))))???
unu Miercuri, 10 Iulie 2013
"doamna" nedemna ..dumneata inca ne amagesti in continuare ,cu asa o incrancenare ce rar mi-a fost dat sa intalnesc ...nu stiu ce probleme ai matale dar ...te astept de vre-o cateva luni cu banii!..aia putini .. Imi pare extrem de nefiresc ,josnic chiar cum iti tratezi ultima mana de oameni pe care ii mai ai pe langa dumneata ...NU inteleg de ce trebuie sa sufere unii dintre noi ..aia care am ramas faptul ca altii au "furat " (probabil au luat un pic din mierea matale ,luminata boeroaica )...da ce treaba avem noi cu astea ..de ce te razbuni pe niste amarati ?...stii tu ca drumurile raman mereu aceleasi ...i-ai platit tot pe aia care te-au adus unde esti acum ...te-au prostit pe mana dumitale ...deci fa bine si baga mana in portofel ...sau astepti ziua de maine sa-ti las pe mana administratorului judiciar belele pe care le-ai facut : Sa ai o seara ....plina de vise "frumoase " !
Nu Joi, 11 Iulie 2013
Nu stiu daca este cazul ei dar oricum va veni cu bani de acasa. Citez" Eu oricum am bani sa traiesc in orice colt al lumii". Pe unde o prind pe doamna asta so sa o scuip si injur si am sa o fac de tot mirul...Sa se stie cine este "ea"
1 Joi, 11 Iulie 2013
si daca are bani, chiar nu crezi ca vrea sa salveze firma, ca sa ne luam banii? si unde ai putea tu s-o intalnesti, daca pleaca pe insulele bahamas?
IO Joi, 11 Iulie 2013
Cum crezi tu ca mai poate salva ceva ?
Chiar si asa ..uite cum plimbati amaratii astia de soferi de mai bine de doua saptamani ..cine credeti ca o sa mai aiba incredere sa puna umarul cu voi la redresare ..mm!..i-a sa vedem ..pe deasupra ii luati cu lugu-lugu ..."hai mai ..chiar nu ai gasit de lucru pana acum "
ce interes aveti de nu inaintati actele catre Biroul de Somaj ...ei da ...eu nu am gasit de lucru ..asa ca ..vreau dreptul meu ...nu maia ma lua cu d'astea Bahamas ..auzi ...!hmmm !
em Joi, 11 Iulie 2013
Ce treaba are salvatul firmei cu salariile @1 ,firma o mai salveaza draq ca insolventa = falimentntul care o sa urmeze ai spala de datorii asta e scopul prietene.
Vorbesti pe de rost nu are nici o treaba ata cu fata.Si intotdeauna scopul scuza mijloacele pt. cei ca ei pestii mari.

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?