Forum despre Andami Comp


1234 Sambata, 27 Iulie 2013
poate in locul ala frumos unde nu e nici intristare, nici suspin.......................ca pt. palmieri ar trebui sa sponsorizeze Henkel ca asa au tot fost plecati.......................
1 Luni, 29 Iulie 2013
ce treaba are henkel cu asta? si ei asteapta masa credala.. ca si lafarge, saint gobain... si toate bancile posibile din romania...
IO Luni, 29 Iulie 2013
HAHAAHA !...Au inceput vulturii sa se invarta deasupra starvului !!....ce pacat ca unii se vor alege doar cu fulgii ! :)))))
gata Miercuri, 31 Iulie 2013
Sau bagat bani
? Miercuri, 31 Iulie 2013
Unde s-au bagat banii ca la Timisoara nu am vazut banii de pe luna Aprilie, Mai si Iunie....
1 Joi, 1 August 2013
Pentru ce a facut soferul ala de la Timisoara nici no sai mai vedeti
Ok Joi, 1 August 2013
Este bine totusi ca am aflat intentiile voastre pe acest site.Tot mai trebuie sa veniti o data. Ce a facut este nimic. Sa vedem care o sa aveti curajul sa va intoarceti! Sa il intrebati pe Ciprian ce a patit .Nici politia nu la scapat.:-)O sa ne razbunam pentru toti angajatii din tara. Barim noi astia de la Timisoara avem sange in instalatie si demnitate... Va asteptam cu drag!
curios Joi, 1 August 2013
Ce sa intamplat la timisoara ?
lock Joi, 1 August 2013
Frayte zi ca o luato CR in bot si aprind o lum la biseric sa o ia toti hotii de la el in sus. Ordinari ca ei nu m vedti! Hoti si mncinosi! zi tati dc e advarat!!???
2 Joi, 1 August 2013
invata ba sa scrii
lock Joi, 1 August 2013
Ma 2! Se vede ca esti de la ei! Dc imi dadeai salar si garantie ma duceam la scoala sa fc 2 clase! RF tu esti???
2 Joi, 1 August 2013
nu e invatatoarea ta de la gradinita analfabetule
1 Joi, 1 August 2013
daca soferul ala e asa smardoi cum se crede de ce nu vine la bucuresti sa isi ia bani?
1 Joi, 1 August 2013
dute tu la el daca ai curaj
DA Joi, 1 August 2013
bravo TIMISOARA
1 Joi, 1 August 2013
atunci asteptati bani ca vi trimite pe mail
Ok Vineri, 2 August 2013
O sa venim si la Bucuresti daca nu veniti voi sa terminati cu depozitul lui Paul de inchis. Inainte de a veni va rugam "1" sa ne dati ceva nume de la cine putem sa luam banii. Ideea este ca CR sa jurat ca nu mai calca in Timisoara asa ca va urma RF si M Adam sa vina sa inchida depozitul. Ce le-am pregatit numai noi stim. Este ceva mare peste asteptari :-). Asta In cazul in care nu primim doua salarii pana sa vina ei. Noi chiar nu ne mai asteptam sa luam banii dar aceasa neplacere se va compensa cu ce vom face. Nu Madam este de vina pentru situatiia asta ci Aia mai mari ca si-au vazut ei interesele ca sa isi primeasaca ei banii ...nu noi...Asa ca ei sunt singurii vinovati pentru situatia noastra. Toate cele bune Draga R.
OK Vineri, 2 August 2013
Sa va pupati familiile si copii inainte sa veniti la TIMIS. Asta in care nu vom venii noi la voi acasa sa va facem surprize..surprize.... Nu va asteptati la toate astea de la noi, nu este asa? :-P
zuzu Vineri, 2 August 2013
ce s-a intamplat la Timisoara? Si-a luat-o vreunul in bot :-) ?
speranta Vineri, 2 August 2013
Wooouu....s-au incins spiritele ...mai smardoilor cu "s" mic ...ce dracu nu ati mai luat teapa la cantar pana acum ?....lasati femeia in pace ca nu ea are vina ...(chiar daca mi-a facut si mie bucata)....tine la scaun si la viitorul ei .prost e ce a invatat ...vreti sa va rupeti pumnii...e unul care bate femei pe acolo ...ala trebuie rupt in gura !.....:)))))) Am si eu un cui ...pentru tiganca aia din Rudeni ...aia care asteapta pacchet de la fiecare sofer , Pt madam M ....doamna sefii dumitale au invatat salariatul hot ....tipa aia cu parul rosu ...stii dumneata !!!

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?