Forum despre Andami Comp


F Joi, 17 Ianuarie 2013
ANUNT IMPORTANT
ali Vineri, 18 Ianuarie 2013
Asa cum am mai spus nu este corect sa folositi numele colegilor sau fostilor colegi. Daca tot aveti ceva de spus de ce nu o faceti cu numele personale, fata in fata cu cei pe care ii acuzati. Doar traim intr-o tara libera!
florea Vineri, 18 Ianuarie 2013
E adevarat ..timpurile sunt grele ..si totusi ..ne dusmanim unii pe altii...e adevarat ca o mana de oameni tin fraiele acestei companii..dar totusi ..hai sa rezolvam din interior problemele ..sa ne vedem noi interesul...Stimata conducere !..daca in continuoare o sa-ti tratezi asa angajati o sa primesti ce meriti ..nu te gandii ca totul are un pret ..oamenii de langa tine sunt oglinda ta !
Je FN Vineri, 18 Ianuarie 2013
E super jenant fara bani pe ultimile 2 luni, unii au salar de la Andami de 900 Ron dar care ...nu l-au primit !
Au primit somatii de la banci (au rate), au imprumutatat sa faca decent Craciunul!
Nu mai comentez!!!
Sa dea D-ZEU sa va reveniti!
reprezentant vanzari Sambata, 19 Ianuarie 2013
Firma andami este condusa de :
-2 oameni ...
-de directori

Reprezentantii de vanzari reprezinta in desfasurarea activitatii firmei cea mai importanta veriga.Avand in vedere situatia actuala avem urmatoarele solutii:
1. ne mobilizam si scoatem firma din mocirla
2.daca tot sunt in mocirla sa ne dam demisia (daca acum azi asa avea o alternativa cat de mica,as pleca...

L-as avertiza pe d-nul M si i-as spune ca a avut de-a lungul timpului oameni foarte bine pregatiti ,profesionisti care au plecat din diferite motive si ca are oameni care sunt foarte vechi si au rezistat care tin cu dintii de scaunul lor si sunt in stare de orice sa-si pastreze functiile.
P.S Dragi patroni si dragi directori vreti ca treaba sa mearga bine?!
F Sambata, 19 Ianuarie 2013
Asa este.
F Sambata, 19 Ianuarie 2013
MUNCITORII (trebuie scris cu litere mari) ma mir cum mai rezista.
FF Sambata, 19 Ianuarie 2013
Prin toate publicatiile scrie.
CL Sambata, 19 Ianuarie 2013
Ai dreptate FF.
H Sambata, 19 Ianuarie 2013
Nu am primit salariile din noiembrie. Au venit din concediu si parca totul era normal in firma desi stiau ca oamenii au facut sarbatorile fara bani.
Dooh Sambata, 19 Ianuarie 2013
Facem luni greva?
Stiati ca.... Sambata, 19 Ianuarie 2013
-s-ar putea nici saptamana viitoare sa nu primim banii
M&M Sambata, 19 Ianuarie 2013
cunosc pe cinva care lucreaza la ANDAMI si nu a luat banii din noembrie.
Ana Rosu - undelucram.ro Sambata, 19 Ianuarie 2013
Buna ziua,

Ma numesc Ana Rosu si sunt coordonatorul proiectului undelucram.ro

In primul rand doresc sa multumesc tututor celor care scriu si urmaresc acest topic.

Site-ul www.undelucram.ro doreste sa fie un punct de reper in ceea ce priveste realitatea din mediul de lucru din companiile romanesti.

Fiind un forum, undelucram.ro ofera dreptul fiecaruia dintre noi de a-si exprima liber o opinie referitor la experientele pe care le-a avut cu una sau mai multe firme in care si-a desfasurat activitatea. Aceste opinii pot fi pro sau contra si sunt perceptii subiective ale fiecarui individ in parte.

Undelucram.ro nu doreste sa aduca prejudicii persoanelor fizice sau juridice, de aceea acest site isi rezerva dreptul de a modifica sau sterge comentarii ce pot fi defaimatoare sau care pot contine injurii.

De aceea, va rog sa purtam un dialog civilizat, fara sa aducem injurii, sa discutam situatiile si nu persoanele. Va rog sa ii tratati pe ceilalti cu respect si sa mentineti discutiile in limitele bunului simt.

Feedback-ul vostru (pozitiv sau negativ) este foarte important si suntem siguri ca va fi luat in considerare pentru viitoare imbunatatiri in ceea ce priveste mediul si conditiitle de lucru din firma despre care discutati.

Va multumesc pentru atentie,
Ana Rosu
Rosu Dan Sambata, 19 Ianuarie 2013
Angajatorul trebuie sa respecte contractele de munca si sa-l educati ,ca o afacere corecta se face cu bani ,nu cu promisiuni.Greva trebuie facuta , pentru a extirpa din mediul de afaceri acest flagel care va conduce la blocaje de plati si indatorari.Voi veti prefigura acuma si viitorul copiilor vostri prin atitudinea dumneavoastra de a continua o munca fara sa fie remunerata.Asta vreti sa se intample?
n Sambata, 19 Ianuarie 2013
ma mir cum mai rezista muncitori in halu asta la firma
anonimus Duminica, 20 Ianuarie 2013
... ca sa va recuperati banii , daca sunteti in situatia ASTA, trebuie sa va adresati instantelor de judecata.Nu trebuie sa aveti teama ca ajungeti la tribunal, sunt o gramada de procese castigate de angajati si firme pagubite. Nu va lasati intimidati si pacaliti de cuvintele rostite de adminstrator sau patron. Ce este si mai grav e faptul ca nimeni nu s-a plans de sambetele lucrate in afara contractului de munca, neplatite si necompensate.
Gugugugugugug Marti, 22 Ianuarie 2013
N-am luat banii din noiembrie ... cum zicea cineva mai sus merge foarte bine fi9rma :(
doareu Marti, 22 Ianuarie 2013
Ar trebui dati in judecata ... Nu inteleg ca oamenii au si ei credite de platit si copii de intretinut. Ei nu au cum sa stie ca nu au credite. Poate totusi veti primi salariile pe noiembrie in februarie. Ar trebui sesizat ITM-ul. Ar trebui sa le vina niste controale pe cap.
Eva Miercuri, 23 Ianuarie 2013
O sa le vina si controale , dar le mai vine mintea la cap? Ca dupa cum se vede au ramas fara bani de salarii surprinzator si pe neasteptate cam tot asa cum ii prinde iarna pe primarii buimaci: "Ups, nu v-am dat salariul, scuze, am uitat ca trebuia platit inca de acum o luna... Sigur nu era programat luna viitoare? Lasa,nu e important, mergem mai departe asa si o sa ne ocupam la un moment dat si de problema asta secundara.... Da,da ramane pe luna viitoare cum am discutat!" Va multumim pentru conducerea profesionista si va uram sa simtiti cat mai curand cum este sa-ti opreasca gazele, telefonul si curentul pentru neplata facturilor (noi am prefera daca se poate toate in aceeasi zi). Urarea e pentru cei raspunzatori de situatie- se stiu ei, ii stim numai noi si restul lumii.

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?