Forum despre Andami Comp


oana pavel Luni, 28 Octombrie 2013
Eu nu mai sunt in Bucuresti de vreo 3 luni, lucrez la o companie multinationala, dar vreau sa imi recuperez salariile pe lunile mai si iunie, pt ca am lucrat atatia ani la ceasta firma fara niciun folos... adica nu mi-am folosit cunostintele de niciun fel... si chiar daca d-lor nu li se pare ca ar tb sa ma plateasca, din pacate, se cam inseala... poate vor face o alta firma cu oameni mai bine pregatiti...
1 Sambata, 2 Noiembrie 2013
da ca tu erai bine pregatita oana
M u I E Andami Duminica, 3 Noiembrie 2013
Am 2 salarii restante Aprilie si Mai Plus banii din casa Lumanari si sicriu sa'si ia de ei .... Sa se ingroape unu pe altu' in frunte cu Mihai Adam Raluca Mincinoasa
oana Joi, 7 Noiembrie 2013
1? cine esti?mi se pare ca esti cam ANOST, din pacate...
2 Sambata, 9 Noiembrie 2013
oana era praf si acu ne arata ce buna era....
mergi la culcare fatuca si cand mai mergi noaptea tarziu cu didoanele de bere sub brat incearca sa le acoperi cu ceva....
Un calator Duminica, 10 Noiembrie 2013
Doina, salveaza-ti sufletul! Omul este trimis pe pamant pentru a creste spiritual si a si asigura mantuirea. Banii si avutiile te vor osandi. Sunt bune si bunurile materiale, dar cu masura. Uite, din 30 de pagini de comentarii, oamenii te urasc. Toata aceasta energie negativa se indreapta spre tine si iti afecteaza karma. Fa ceva famtastic si curata te. Mai ai o sansa. Divinitatea nu te uraste! Esti un suflet de copil ce tanjeste dupa iubire, dupa imbratisare si dupa mangaiere. Iarta i pe toti si ofera o sansa sufletelului tau.
1 Luni, 11 Noiembrie 2013
AMIN
oana Marti, 12 Noiembrie 2013
Chiar mi-ar placea sa-ti dezvalui idenditatea"2", si pt ceilalti. "Fatuca", chiar nu as vrea sa incep sa scriu unele treburi pe acest site despre tine... Vezi-ti de treaba, tine-te de scaun in continuare si ramai acolo unde esti, ca asta meriti... Despre merite nimic, nu? Mi-ar placea ca sambata viitoare sa scrii putin si despre zecile de miliarde aduse de mine in aceasta firma. Multumesc.
dls Vineri, 15 Noiembrie 2013
Dragi prieteni, nu va mai certati intre voi ca nu aveti nimic de castigat. Toti am gresit din diverse motive. Cand ati avut ocazia reala(nu asta virtuala) de ce nu v ati exprimat doleantele? Ce am pierdut pana la urma? 2 salarii. Bine ca suntem sanatosi , avem familiile aproape . E unul daca as stii ca banii mei ajuta pe andami sa si revina m as bucura, pentru ca eu am castigat mai mult de cat 2 salarii de pe urma firmei. Nu va ganditi la bani, ci la cv_-ul si experienta pe care a ti acumulato . Profesionalism ca la andami mai greu gasesti.
1 Vineri, 15 Noiembrie 2013
oana daca erai atat de buna de ce nu ai ramas in firma?
oana Sambata, 16 Noiembrie 2013
Este ultima oara cand mai scriu pe acest site. Recunosc, si pe mine m-a ajutat faptul ca am lucrat la Andami... Si le-as dori tuturor acest lucru.:))..Dar din pacate, pana la Dumnezeu te mananca sfintii...
magda Marti, 19 Noiembrie 2013
felicitari oana suna /ma
Eu Marti, 19 Noiembrie 2013
Nu stie nimeni cand primim banii de la masa credala?
Mihaela Marti, 19 Noiembrie 2013

Ma dls.. Normal ca dupa starea de detenyie pe care ai avut-o si am avut-o toti la Andami cand evadezi spui ca ai invatat ceva! Sa nu te mai lasi calcat in picioare niciodaya !! Aia am invatat!!!!

Moldova ! Marti, 19 Noiembrie 2013
... baaaaaahh, voi sunteti ticniti ? Tot mai puneti intrebari de masa credala si cand mai vedem banutii ??? Niciodata !!!!!!!!! Cautati-va de lucru si munciti mai mult sa va scoateti teapa pe care va dato marea prefacuta si sagetile ei .... va tzuca tata !
dls Joi, 21 Noiembrie 2013
Ma mihaela... eu nu am fost calcat in picioare pentru ca nu am oferit sansa asta nimanui in firma.
123 Joi, 21 Noiembrie 2013
Chiar crezi tb asta? Uita-te pe Dosare ecris/ Tribunalul bucuresti. S-au stabilit termenele de judecata, in ianuarie, in sfarsit, si pt banci. Si cu astea nu te pui, frate. Cu au doldora de avocati, nu ca andami.
12 Vineri, 29 Noiembrie 2013
Cica ne face Doamna cadou Banii de acest Craciun... :-)))))
1 Vineri, 29 Noiembrie 2013
vise
1 Sambata, 30 Noiembrie 2013
oare salarile le-a dat in intregime sau doar in rate ca in anii trecuti?

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?