Forum despre Andami Comp


anonim Joi, 24 Ianuarie 2013
FORBES:
Avere: 35 milioane de euro Resedinta: Bucuresti Domenii: Constructii, imobiliare
dd Vineri, 25 Ianuarie 2013
si cand platesc dupa 3 luni mai si opresc din bani ca de suntem penalizati ca nu am avut ce vinde
Timisoara Vineri, 25 Ianuarie 2013
Aveti grija cei care vreti sa plecati ca va pune sa semnati tot felul de acte in "alb" sa nu va mai dea banii. Dupa ce ca nu dau salariile la timp mai si cauta tot felul de chestii ca sa te penalizeze sa nu mai ai nici un ban de luat de la ei.
Nu-ti elibereaza decizia de incetare a contractului de munca daca nu semnezi toate statele de plata fara sa-ti dea banii. Aveti mare grija !
agent Sambata, 26 Ianuarie 2013
oare ei se penalizeaza ca sunt depzitele goale si nu ai ce vinde?
DD Sambata, 26 Ianuarie 2013
AS FI CURIOS SA VAD
DD Sambata, 26 Ianuarie 2013
Penalizezi ca nu avem ce vinde?
eu Duminica, 3 Februarie 2013
pe criza asta de locuri de munca isi dau oamenii demisia ?
F Duminica, 3 Februarie 2013
de ce nu avem ce vinde ? Nu ne mai da nimeni cu plata la termen:(
v Duminica, 3 Februarie 2013
Atentie cand va dati demisia ca nu va mai luati banii.
v Duminica, 3 Februarie 2013
Ce avere au ?
cc Duminica, 3 Februarie 2013
Sa piara
v Duminica, 3 Februarie 2013
Facem conferinta ?
sss Luni, 4 Februarie 2013
Totul e un balon de sapun acolo..a tot crescut si acum sta sa pocneasca ,in mare masura cam asa sta situatia in multe societati care au ajuns asa !! E un adevar crunt ,atunci cand oamenii sunt tratati ca o statistica ! Nu pot sa ii dusmanesc pentru ca oricum caiinta lor v-a fi crunta ..oricum nu dorm linistiti !!
popa gestionaru Vineri, 8 Februarie 2013
lucrez in cadrul firmei si nu am primit salariul de 2 luni, am 55 de ani si traiesc din pensia mamei o spun cu rusine dar asta-i situatia.
janos Sambata, 9 Februarie 2013
dragi lucratori din cadrul minunatei firme. nu sunt angajat , insa am trait experiente simiare. credeti-ma ca milionari de carton sunt peste tot in romania. va sfatuiesc sa va uniti, unul mai istet sa puna la punct un sindicat. aveti nevoie de 15 persoane ptr infiintare. de preferat sa tineti ascunsa ideea pana va ies actele de infiintare. apoi puneti totul pe masa. ATENTIE MEMBRII FONDATORI NU POT FI CONCEDIATI!!! deci sunteti protejati. si incepeti sa chemati autoritatile ITM, ANAF CU CONTROL DE FOND, BNR, CURTEA DE CONTURI ETC . PROBLEMA ESTE LA VOI! CA ACCEPTATI SA FITI CALCATI IN PICIOARE. oricum nu primiti bani. de ce mai stati? plecati maine 40% din angajati si ei nu vor gasi usor caci se stie pe piata cum sunt.
Jenny Luni, 11 Februarie 2013
Eu zic sa facem greva miine si sa nu mai lucram pina nu primim salarile
unul Miercuri, 13 Februarie 2013
cica le taie gazele pentru neplata
a Miercuri, 13 Februarie 2013
au bani dar platesc in ultima clipa.
candidat la interviu Joi, 14 Februarie 2013
Am fost recent la un interviu in cadrul firmei Andami si inainte sa merg am citit ce ati scris pe acest forum. M-am dus cu jumatate de inima. Am fost insa surprins de discrepanta celor spuse aici si realitatea din firma. Lucrurile mi-au fost expuse fatis( faptul ca au fost probleme cu salariile in ultimele luni), faptul ca au multi bani aruncati in piata si multe sume neridicate de catre agentii de vanzari, faptul ca desi nu spuneti pachetele salariale sunt bune iar in cazul agentilor pe langa salariu au si autoturism inchiriat alocat chiar si pentru deplasarile in interes personal suportand doar costul motorinei. Sunt surprins sa vad ca nimeni nu vorbeste aici si despre aceste lucruri. Eu stau de 1 luna in somaj si inainte sa cada firma la care lucram salariile intarziau si 7 luni dar nu ne-am revoltat si nimeni nu a creat vreodata o astfel de discutie pentru ca intelegeam ca sunt probleme adevarate cu banii. Nu stiu daca ma vor chema sa lucrez , mi-as dori sa o faca dar va spun ca este foarte umilitor sa ajungi sa stai in somaj, sa aplici alaturi de 600/700 de angajati pentru un post si sa fii mult peste ceilalti pentru a fi ales. eu zic sa incercati sa va vedeti de ale voastre, va vor da salariile cu siguranta, bine ca aveti ce lua. Eu cred ca trec printr-o perioada mai grea si ca fac tot posibilul sa se rezolve lucurile.
vasile Joi, 14 Februarie 2013
"Domnule candidat " am si eu o curiozitate ...nu cumva esti personaj din aceasta societate ?...crezi ca mai poti salva ceva ? E bine de stiu e simplu sa improsti cu noroi agenti ,poate nu stii ca de cele mai multe ori aduc zilnic lichiditati de la clienti uneori chiar si de la cate doi-trei .Asta ma face sa cred ca ai fost gresit informat...A si apropo ...da tu din ce ai trait in alea 7 luni in care nu ti-ai luat banii ?
Nu e nimeni de rea credinta ..dar cred ca ai avut o alta sursa !!!

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?