Forum despre Antrice SA


ADMIN - undelucram.ro Luni, 1 Aprilie 2013
Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma Antrice SA, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de Antrice.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !
Nobody Marti, 22 Martie 2016
M-au chemat si pe mine la un interviu pentru postul de Tehnician Electronica, in urma aplicarii pe bestjobs.
Dupa o scurta discutie, m-au luat in sectia de productie si service pentru a-mi arata redresoarele la care lucreaza.
M-au intrebat cum functioneaza, sursa in comutatie, ce defecte pot sa apara si mi-au dat sa masor cateva piese, un regulator de tensiune, un transistor de putere MOSFET.
Revenind la birou, mi-au pus faimoasa intrebare "ce salariu doresc", am zis ca vreau "astronomica suma" de1800 lei/net, la care am primit raspuns ca "poate dupa 3 luni".
Pentru primele 3 luni ei ar vrea un sa dea un salariu in jur de 1300 lei si fara bonuri de masa.
Asigura transport, firma fiind in Otopeni, dar sa faci 3 ore pe drum dus-intors zilnic (drumul pana la autobusul firmei + drumul pana in Otopeni), pentru 1300-1400 lei, nu merita nici pentru 1800 lei.
Au zis ca imi trimit oferta lor pe e-mail, dar "au uitat de mine" speriati fiind de "salariul astronomic" cerut de mine 1800 lei/net!
Nobody Sambata, 26 Martie 2016
Am primit oferta lor pe e-mail .............

Contract iniţial pe durata determinată 3 luni cu un salariu lunar net de 1.500 lei.
Nu se dau bonuri de masă.

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?