Forum despre APT Resources and Services SRL


catalina Marti, 30 Octombrie 2012
Daca ajungi sa lucrezi la HP, ramai totusi angajat al APT? Este vreo diferenta majora intre cele doua moduri de angajare? In special ca si nivel salarial?
Multumesc pentru eventualele raspunsuri.
Un HP-ist Marti, 6 Noiembrie 2012
@catalina
Ramai angajat APT o perioada anume; intr-un final o sa treci HP. Diferente sunt si la modul de angajare si nivelul salarial, dar nu majore.
Poti sa cauti "HP - Hewlett Packard" ca si firma tot aici pe site; am scris acolo mai multe
catalina Vineri, 9 Noiembrie 2012
@Un HP-ist, multumesc mult.
Sunt in proces de recrutare cu ei, deocamdata totul este ok, chiar mi se pare o firma serioasa. Sper sa fie bine pana la sfarsit.
Un HP-ist Luni, 12 Noiembrie 2012
La HP lucreaza cel putin 1200 de persoane care sunt angajate prin APT, si se angajeaza in continuare...
catalina Marti, 13 Noiembrie 2012
@Un HP-ist, poti sa-mi spui, te rog, care ar fi bonusul pentru portugheza? Mi s-a spus ca exista un astfel de bonus, dar nu mi s-a precizat deocamdata cat. Just for information.
Un HP-ist Marti, 13 Noiembrie 2012
@catalina ; aprox 300ron
Alex Vineri, 18 Ianuarie 2013
Imi poate da cineva mai multe detalii? ce fel de inconveniente ati avut cu aceasta firma?
Costi Marti, 19 Februarie 2013
Teste peste teste, apoi te trimit la HP pentru un interviu. Daca acolo le place de tine, este ok, daca nu, adio.
energy Vineri, 22 Februarie 2013
Intrebare: daca esti practic angajat APT , asta inseamna ca nu ai access la bonusurile care se ofera in firma mama? Care e treaba cu evaluarile si cu maririle de salariu? Multumesc frumos anticipa
Ana Luni, 4 Martie 2013
Evaluarile se fac cam la fel ca la HP (doar ca nu ti le face managerul HP, ci un supervisor APT; insa informatiile vin tot de la manager).
Maririle tot de HP trebuiesc aprobate si se dau tot in urma rezultatului evaluarii.
Per total nu este diferenta foarte mare. Cam la toate serviciile oferite au access si angajatii APT, cu mici exceptii (wellness program este exclusiv pt angajatii HP - adica nu te poti inscrie la masaj, diferite cursuri de dans, inot, tenis, etc). Mai exista anumite job-uri care sunt exclusiv pt angajatii HP, insa oricum de obicei la acele job-uri cer cativa ani experienta (si de obicei daca ai acea experienta, esti si angajat HP).
Eu am fost la ei un an jumatate, apoi am trecut la HP. Per total am fost multumita, trainingurile lor mi-au parut destul de profi, iar trainerii bine pregatiti si de treaba; acum au un program frumusel pentru cursuri de formare traineri (pt cei interesati) in urma caruia primesti certificare de la Minister, au cateva programele dragute si per total, nu simti diferenta intre angajat HP si angajat APT. Adica team building, iesire cu echipa, traveluri, bonusuri, toate le primesc si angajatii APT (atata timp cat sunt aprobate inainte de managerul HP). Ai asigurare privata (la Regina Maria, fata de Medicover la HP), bonuri de masa si 7 lei bonus de masa la cateva din cantinele din apropiere.

Intr-adevar, in general salariile la APT sunt putin mai mici decat la HP, insa de obicei angajatii HP au si vechime/experienta in firma.
Ana Luni, 4 Martie 2013
Apoopo, si eu am primit raspunsul destul de tarziu,, dar a fost vina managerului HP care nu se hotara si nu le dadea raspunsul celor de la APT, insa am fost sunata de ei si mi-au mai confirmat o data ca nu este un raspuns negativ, dar nici ei inca nu primisera raspunsul de la manager. Atunci cand l-au aflat, m-au sunat sa-mi confirme ca am fost acceptata (cam la 2 saptamani dupa interviul cu managerul HP; in intervalul asta am fost sunata de 2 ori sa mi se spuna ca inca nu au primit raspuns si tacerea nu inseamna ca nu am fost acceptata).
energy Luni, 4 Martie 2013
Multumesc frumos, Ana, pentru informare:) O seara faina iti doresc
Un HP-ist Joi, 14 Martie 2013
Eu vreau sa mai adaug un aspect pe care nu l-am simtit pana am plecat in afara tarii. Cand am plecat in India am dat un mail doar ca accept si la 2-3 saptamani au venit cu toate actele si banii. In acest timp cei de la APT s-au ocupat de aprobari, de viza, de programare sa imi fac pasaport, de retragere de la financiar, de rezervare taxi si hotel in India..... de tot. Inainte sa plec au venit la mine si in 30 de min mi-au dat tot ce imi trebuia. La intoarcere s-au ocupat de toata birocratia ce tinea de decont.
Dupa ceva timp am trecut la HP, unde la o alta plecare am pierdut multe ore in repetate zile sa imi iau aprobari, sa caut si sa rezerv hotel si taxi, avion, iar ca sa primesc banii de plecare a fost nebunie curata. La intoarcere a trebuit sa iau bonurile la calculat, fa decont, pune date in sistem, etc.
Daca e vorba de plecari in afara, cu APT e mult mai usor.
Eu Miercuri, 2 Octombrie 2013
APT nu are mai multe sedii, are mai multi clienti. Personalul nu este variat, in schimb au mai multe departamente foarte bine specializate. Sunt adevarati profesiniosti in relatiile cu clientii lor, dar tot acest profesionalism cere sacrificii din partea salariatilor.
onu Luni, 21 Octombrie 2013
stiti ceva despre interviurile de grup la apt?
feedback Miercuri, 20 Noiembrie 2013
Am avut interviu la ei si a fost ok. Testele destul de simplute, de logica, asociere, atentie, matematica, gramatica engleza si excel(nivel mediu).
Dupa a fost un interviu cu o fata deloc zambitoare, dar in regula. Probabil era obosita ca toate aveau niste poker faces fara niciun zambet.
Interviul a fost majoritar in romana si putin in engleza.
Per total mi s a parut ok!
DC Miercuri, 20 Noiembrie 2013
feedback, pentru ce post ai aplicat?
me Duminica, 22 Iunie 2014
Buna,
recruteaza si pentru vodafone ?
Ca nu prea inteleg, adica vodafone nu are HR ?
Sunt firma de recrutare, sau subcontactori pentru alte firme?
Multumesc
@me Duminica, 22 Iunie 2014
pt vodafone recruteaza cei de la manpower
me Miercuri, 2 Iulie 2014
Eu am fost contactat de ei pentu vodafone.

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?