Forum despre Arena Advertising


ADMIN - undelucram.ro Luni, 7 Ianuarie 2013
Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma Arena Advertising SRL, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de Arena Advertising.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !
johny Luni, 26 August 2013
Nu stie nimeni nimic de ei? Vad ca au joburi intr-una. Cam aceleeasi posturi (oare de ce?).
ionut Marti, 10 Septembrie 2013
Deoarece sunt neseriosi. Am avut un interviu (programat si confirmat) si in momentul cand am ajuns acolo imi spune ca seful nu poate veni dar daca doresc pot astepta.
Vik Duminica, 16 Februarie 2014
Am dat si eu interviu la ei pentru postul de graphic-designer. Impresia de neseriozitate am avut-o si eu din prima. Am fost chemat la interviu la ora 9 dimineata, doar ca sa gasesc poarta inchisa, iar cand am sunat la madama care ma contactase pentru interviu, ce sa vedeti, uitase saraca.
anonim Marti, 18 Martie 2014
Am fost angajat pentru o perioada destul de scurta la Arena si concluzia mea, chiar dupa cateva zile, a fost ca sunt total neseriosi si nepofesionisti. Din punct de vedere al carierei ar putea fi un plus, sunt multe de invatat intr-o agentie de publicitate si implicarea in toate departamentele nu poate fi decat in avantajul anagajatului, dar din punct de vedere al managementului si al mediului de lucru situatia este foarte proasta. Angajatii vin si pleaca foarte des, am inteles ca sunt zeci de oameni care s-au angajat si au plecat la cateva zile, salariile nu sunt date la timp, nu exista munca de echipa, chiar din contra, am vazut "bete in roate" si asta dauneaza foarte mult intr-o firma mica.
As avea mult mai multe de spus, desi am lucrat o perioada scurta, dar in principu NU RECOMAND angajarea la Arena, total neseriosi ca angajatori.
alina Marti, 17 Iunie 2014
Neprofesionisti. Nu ii recomand!
Interviul de la Arena Miercuri, 16 Iulie 2014
Neprofesionisti, neseriosi si habar nu au sa sustina interviuri.Interviul trebuia sa il la ora 9 si am asteptat 1 h sa vina persoana cu care trebuia sa am interviul.Ce vreau sa va ...
johnny 3 ani Vineri, 22 August 2014
am lucrat in cadrul Arena timp de 3 ani;toate cele descrise mai sus sunt total adevarate si corecte; patronajul: urla, tipa, ameninta, santajaza financiar angajatul(salariile nu ...
Petra Miercuri, 27 August 2014
Johnny, ai putea sa imi dai mai multe amanunte? Am fost la un interviu si se pare ca o sa merg mai departe cu ei dar dupa ce ai postat tu, ma gandesc serios sa renunt inainte de-a ...
Petra Luni, 1 Septembrie 2014
Cum pot lua legatura cu user-ul Johnny pt mai multe amanunte, aveti idee, va rog ?
Ana_Maria24 Miercuri, 29 Aprilie 2015
Am fost angajata la Arena pe postul de Graphic Designer, insa am plecat cu un gust amar dupa o saptamana. In a treia zi de lucru am stat pana la 9 seara pentru a rezolva o ...

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?