Forum despre Ariston Thermo Romania


Aeouin Sambata, 2 Noiembrie 2013
Despre Shared Service Center, mediul de lucru este placut, colectivul este tanar si inveti foarte multe. Acum ofera si training organizat noilor angajati; inainte invatai in spatele unui coleg si apoi practicand. Locatia este foarte accesibila si nu este puscarie ca in alte firme.
MosCraciun Sambata, 28 Decembrie 2013
Ce salarii sunt pe AP, AR, TL, GL ? Orele suplimentare se platesc ? Se lucreaza mult peste program ? Ce lb straine trebuie sa stii si pe care se fac angajari ? Care echipa e cea mai ok ? Seful peste Shared Service Center este roman sau strain ?
Cine face training-ul si in ce lb ? Se semneaza un contract pe o anumita perioada, daca se face acest training ?Dupa training nu mai trebuie sa stai langa un coleg? Se intra pe proces direct ?
kiti Miercuri, 15 Ianuarie 2014
pe AP IN JUR DE 2000 LEI. Orele suplimentare nu se platesc..iti poti lua liber in alta zi. Pe Intercompany se lucreaza peste program destul de mult..pe celelalte departamente doar in perioadele aglomerate. Trainingul este doar pentru a-ti face o idee asupra procesului, dar tot cu un coleg vei sta si vei invata ce trebuie sa faci.
alexandra Miercuri, 15 Ianuarie 2014

Unde putem depune cv-uri? Au posturi disponibile? Ms

kiti Miercuri, 22 Ianuarie 2014
de obicei scot pe bestjobs posturile disponibile sau mai lucreaza cu cei de la Humangest
Aeouin Luni, 10 Februarie 2014
In general se angajeaza oameni cu ceva cunostinte de contabilitate, limba Engleza obligatoriu daca nu cunosti la nivel mediu macar una din aceste limbi: Italiana, Germana, Olandeza, Franceza. Posturile cautate sunt anuntate pe bestjob. Cu referire la salarii nu ma pot pronunta concret, fiecare cum negociaza pentru pozitia respectiva, numai sa se incadreze in buget :)) Nu exista departament de AR, se lucreaza doar pe furnizori.
Holland Vineri, 28 Februarie 2014
Se cauta vb de lb olandeza ? Exista departament vb de olandeza ? Ce salariu se ofera daca vb olandeza si ai cunostinte de contabilitate ?... 2000 de lei mi se pare putin. Poate pe italiana, caci vad anunt pe ejobs, ar fi ok, pt ca e o limba care se invata repede si multi o vb.
Din cele descrise de Aeouin se pare ca e o firma serioasa, cu mediu de lucru ok.........Cand o sa vad anunt pe ejobs pt vb de olandeza poate o sa aplic, dar salariu trebuie sa fie mai mare
Adrian Marti, 27 Mai 2014
Pe spaniola ce salariu as putea sa cer? 2500 lei net?MULTUMESC frumos de raspuns!
Salariu Sambata, 7 Iunie 2014
Salariu de 2500 de lei / net pe limba spaniola ? Buna gluma...da firma faliment...salariu e in jur de 2000 cum a spus si kiti....doar daca nu gasesc candidati, atunci poate ofera un salariu mai mare...dar pe franceza/spaniola/italiana sunt foarte multi aplicanti..deci candidati multi, iar pe AP nu cauta experti, ci introducatori de date...doar vb de germana se gasesc mai greu, dar si acolo se face economie... foarte multa lume pleaca la alte firme de outsourcing, gen Accenture, WNS, Genpact sau in alte tari...rotatia e foarte mare din cauza salariului mic, iar anunturi vezi mereu

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?