Forum despre Armin Mayer Reisen


ADMIN - undelucram.ro Vineri, 15 Martie 2013
Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma Armin Mayer Reisen, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de Armin Mayer Reisen.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !
adi adi Marti, 10 Iunie 2014

firma mayer ati cere avans 50 de euro, dupa care iar 50 la urcarea in autocar, te duce la munca la capsuni in conditii mizere, pe un salariu de rahat, nici macar 10% din ce ati promite in tara, mai ales in germania te exploateaza de la 4 dimineata pana la 9 seara cu 3 feliute de paine si 2 de salam si o salata de cartofi la pranz, toate contra cost, cu baie comuna la capatul holului unde stai 2 ore la rand, femei si barbati, iar dupa 250 de lazi care chipurile le plateste cu 2 euro, te trezesti cu 20 de euro pentru ca asa vor ei.

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?