Forum despre Arnia Software


nelutu Luni, 1 August 2016

Pentru ca vad ca nimeni nu a dat nici o recenzie pentru aceasta firma o sa dau eu, pentru ca m-ar fi ajutat daca as fi gasit inainte sa ma duc la interviu.

Am fost la interviu pentru postul de Php Developer.
Interviul a constat in 2 discutii :
una cu cineva din managemant si una tehnica cu un programator de acolo .

Firma are sediul in centru la Victoriei in cladirea Orange dupa ce iesi din metrou.
Aceasta firma se ocupa de outsourcing pentru proiecte majoritatea din afara. Angajatii folosesc Agile sau SCRUM pe limbajul altora pentru gestionarea orelor de munca. Pentru cei care nu stiu ce inseamna Agile , acesta este un program in care iti scrii taskurile, si pauzele cand le faci . Acestea sunt cronometrate de program si arata cat ai stat pentru un task sau pentru o pauza. Depinzand de angajatorul la care lucrezi acest sistem poate fi ok sau chiar un sistem stresant.

Rolul lui este pentru a vedea angajatorul cat de productiv este un angajat insa unii angajatori depasesc limitele si trebuie sa scrii si de cate ori te duci sa urinezi sau vorbesti la telefon si cu cine ai vb la telefon(client sau familie, prieteni)

Trecand la subiect :

Prima etapa a fost intervievarea cu doamna din management (cred) de la HR , care avea o atitudine destul de aroganta si de superioara. Fiind de fel si eu un pic arogant nu m-a deranjat atitudinea, insa daca esti o persoana mai sensibila iti poate provoca un disconfort.

Ce mi se pare ciudat si observ asta la majoritatea firmelor mai mari , atitudinea ca au de unde alege persoane bine pregatite si ca nimeni nu e de neinlocuit .

Daca nu as fi facut si eu recrutare 4 luni de zile i-as fi crezut ca asa e , insa chiar e seceta de dezvoltatori cu experienta, si ca dovada ca incapatanarea si grandomania lor ii face sa piarda , le vad anunturile si peste 6 luni ca inca cauta de bezmetici pentru acel post.

Dupa ce am dat interviul , am dat testul tehnic verbal cu persoana de pe tehnic care a fost destul de ok

PRO:
Sediul foarte OK aproape de metrou
Probabil ai ce invata avand in vedere complexitatea proiectelor

CONTRA:
Nu am gasit nimic contra in urma interviului,insa daca gas iti voi va invit sa listati si voi mai jos.

Raspunsul a fost negativ si nu am nici o problema cu asta.

PS . Lucrurile in recrutare la ei s-ar putea schimba pentru ca am vazut ca isi cauta IT Recruiter

female Miercuri, 24 August 2016
Salut,

Am sustinut un interviu tehnic si unul cu HR-ul pentru un job in aceasta companie.

De interviul cu "baiatul" de la tehnic pot spune ca a fost ok.
HR-ul insa nu mi-a lasat o impresie buna, m-am lovit de aceeasi aroganta de care s-a vorbit mai devreme. Am fost intrebata daca am copii si daca planuiesc sa fac copii. Acest lucru cred ca spune multe despre aceasta firma, despre cum privesc ei angajatii cu copii si angajatele insarcinate ca pe o problema.

N-am primit un feedback onest din partea lor. Mi s-a spus ca pozitiile pentru care am dat interviul au fost ocupate de "un baiat" cu care erau in discutii de mai mult timp ori s-a luat decizia sa fie mutate la sediul din Brasov. Curios este faptul ca feedback-ul de la interviul tehnic a fost unul pozitiv si ca anunturile lor de pe site-urile de recrutare sunt reinnoite.

Nu am mai fost contactata de ei pentru alte pozitii si sincer nu-mi doresc sa o faca.

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?