Forum despre Arsis Trading


hehe Joi, 31 Ianuarie 2013
este o firma ok,merita incercata ca job de inceput.
sunt seriosi la salar insa managerii lasa de dorit.
Ioana Miercuri, 21 August 2013
Care sunt salariile angajatilor Arsis?
bubu Joi, 26 Septembrie 2013
Salariu de baza este salariu minim pe economie plus bonusuri din vanzari.Magazinele sunt impartite pe clase si targetul difera de la o clasa la alta.La un magazin de clasa 3 luam 1200-1300 in conditii de target nerealizat.In decembrie iei si 4000 daca ai facut target si ai castigat la consursurile din firma sau din Vodafone
asl Joi, 4 Septembrie 2014
Care mai e treaba pe la arsis?
- Salariul cum este
- Se plateste la zi
- Cat ajungi sa castigi intr-un magazin mai low.
- Ca vanzator nou angajat ai o perioada de proba? cat dureaza si cum decurge?
Multumesc
andrei Vineri, 12 Decembrie 2014

Am lucrat 5 ani la ei, la inceput a fost ok,nu ne presau foarte tare cu realizarea targetului, insa de vreo 3 ani au inceput sa ne preseze, sa ne ameninte ca ne da afara daca nu promovam, daca nu realizam toate liniile de target etc.

Anonim22 Luni, 15 August 2016

Salut,

Am lucrat la ei mai mult de 1 an si doresc sa va ajut cu cateva detalii:

Avantaje:
-Salariile se primesc la timp, avans si lichidare.
-Contract legal de munca, semnat inca din prima zi.
-Diverse concursuri la care sunt acordate bonusuri si premii(ex: daca faci azi minim 3 abonamente primesti 1 bon cadou pe abonament). Premiile sunt de obicei in bonuri cadou. Concursuri si de la Arsis si de la Vodafone.
-Poti primii bacsis de la clienti. Teoretic nu ai voie sa primesti, dar nici nu te da afara pt cativa lei
-Salariul pleaca de la minim pe economie si poate ajunge si la 4000 lei, in functie de target atins si de magazin. Rar se intampla sa se ia doar minimul. Difera in fct de magazin, de tine, de colegi si de perioada. (ex: magazin mediu, stradal, in Bucuresti, target realizat 90%, ajungi la aprox 1800-2000 lei). Intr-un mall de obicei se castiga cel putin 2000 lei lunar.

Dezavantaje:
-Orele de munca nu se respecta in tocmai. Daca un coleg pleaca in concediu, restul colegilor muncesc in plus pt a acoperii tura. Practic concediu inseamna un schimb de tura.
-Nu ai sarbatori. De Paste si Craciun si munceste in plus, nu se iau concedii. Nu e garantat ca si castigi mai mult. Daca tu faci target si restul din magazin nu, nu se face target pe magazin, iar salariul poate fi de 1400-1600 cand tu ti-ai facut treaba si ai si muncit in plus.
-Problabil jumate din clienti urla, ameninta, unii trantesc cate ceva. Au fost cazuri cand agenti au fost luati la bataie.
- Toti sefii, SM, TL, ASM, DCM, iti cer, continuu sa faci abonamente. Sa vinzi, sa faci tagetul si niciodata nu o sa fie multumiti. Nu ti se ia apararea in fata clientilor recalcitranti.
-Daca ai facut salariul 2000 lei, din suma asta scazi bonurile de masa, aprox 200 lei. Apoi scazi inpozit pe bonuri, aprox 30 lei (da, tu platesti bonurile). Apoi daca ai noroc si se face inventar, pierderile se scad de la agenti. Plusurile nu se adauga.
-Avansari se fac, dar in mare parte lingusitorii si cei cu pile au "noroc".

Desi sunt multe dezavantaje recomand ca job de inceput, fara experienta, pe o perioada de 1-2 ani maxim. Castigi totus mai mult decat vanzator haine. Nu recomand persoanelor timide sau tacute.

Sper ca am ajutat,
Succes!

Paz Joi, 2 Martie 2017

Am fost de curand la un interviu la ei.

Nimic formal, tipa cu care am sustinut interviul avea sub 26 de ani, team-leader sustine ea... Nici nu am apucat sa ma asez pe scaun, ma dezbracam de geaca, ca ea m`a si intrebat la per-tu unde lucrez, ce fac, unde am lucrat, etc. Ciudat stil de abordare, whatever...
Dupa ce am vorbit de joburile mele din trecut, i-am cerut totusi sa imi prezinte compania, ce presupune postul si alte detalii (detalii cu care de altfel trebuia sa si inceapa interviul).

Postul de Consilier Vanzari Telecomunicatii implica urmatoarele:
-12-14 ore/zi program de lucru, urmatoarea zi libera;
-pentru primele 3 luni (care se considera perioada de proba) se ofera 1200 lei net fara comisionare, deci 3 luni iei 1200 lei net SI ATAT
-dupa 3 luni, in functie de rezultate poti fi trecut pe bonusare, adica 777 lei + comision din vanzari. Da, ati citit bine, 777 lei pe un post care implica 12-14 ore de munca/zi. Salariul de 777 lei se mareste la 850 dupa 6 luni de munca, la 950 lei dupa un an si la 1100 lei net dupa 2 ani de munca (sper ca am retinut bine duratele, in schimb sumele astea sunt). Jenante...
-bonusarea se acorda doar daca depasesti pragul de 90% realizat vs target lunar si fluctueaza in functie de abonamentele de voce/date vandute, nr cartele prepay vandute, accesorii vandute etc.
Daca nu ai rezultate foarte bune, esti trimis la sampling in centrul comercial unde e situat magazinul, pentru a repera noi clienti, impartire pliante, etc.

E greu de crezut ca Arsis, cel mai mare partener Vodafone are asa mizerii de salarii. Trist, dar adevarat.
Nu am mai lasat-o pe tipa respectiva sa continue cu balivernele, am intrebat`o cum m-ar motiva postul asta la asa mizerii de salarii, mi-a raspuns ca pot ajunge si la 5000 de lei lunar cu comisioane daca muncesc mult. I-am spus ca e dubios ca cineva sa ofere asa salarii si sa aiba si incredere ca va gasi pe cineva care sa accepte. Trist e ca multi chiar accepta...
I-am spus ca din punctul meu de vedere interviul s-a incheiat, ca nu sunt interesat de post si ca nu are rost sa mai continuam, sa nu revina nici macar cu mail sau telefon sa ma anunte ca sunt acceptat/refuzat.
Cam asta e compania pe scurt. Recomand sa fugiti de ei.

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?