Forum despre Artis Bio Tech SRL


NA Marti, 19 Noiembrie 2013
La aceasta companie se promit multe, insa putine lucruri se duc la bun sfarsit. In primul rand salariul (negociezi un salariu si primesti altul, bineinteles mult mai mic: se gasesc motive pentru a fi penalizat). Contractul de munca nepersonalizat, descarcat de pe ejobs, nu se face pe perioada nedeterminata, existand posibilitatea sa mai si uite sa ti-l reinoieasca. Nu se ofera training de specialitate, insa au pretentia sa stii dupa prima saptamana de munca tot catalogul in engleza si acela aruncat catre noul angajat in scarba. Daca va veti angaja aici, uitati de termenul numit "program de munca" fiindca acesta lipseste cu desavarsire (sa nu cumva sa indraznesti sa te ridici la ora 6, cand teoretic ti se termina programul). Facand un mic rezumat: Se intra usor, rezista cine are nervi!!!!
Laurentiu M. - sales/marketing Joi, 24 Iulie 2014
Eu lucrez la ARTIS de 8 ani si am reusit sa imi construiesc o cariera de care sunt mandru, evoluand permanent si impingandu-mi limitele mai departe, cu fiecare proiect finalizat. Mediul de lucru este dinamic si evident ca nu toata lumea se poate adapta. Insa ARTIS este numarul 1 in domeniul sau de activitate si acest lucru solicita ca membrii echipei sa aiba pasiunea, profesionalismul si determinarea unui lider. Managementul a fost intotdeauna corect, iar recompensele sunt oferite pe masura efortului depus si a rezultatelor inregistrate: castiguri financiare si non-financiare, traininguri de dezvoltare personala si profesionala, acces la o paleta larga de beneficii (de la abonament la sala de fitness si pana la decontarea vacantelor private).
Nick199 Marti, 24 Mai 2016
Aceasta firma are fluctuatie foarte mare de personal pentru ca nu se respecta drepturile angajatului. Firma merge sistemul de afaceri românesc post-comunist: eu sunt șeful, eu am dreptate, restul sunteti niste prosti.
Sedintele au loc de mai multe ori pe saptamana cu fiecare angajat in parte si dureaza pâna la 2-3 ore: timp extrem de neproductiv pe care tu ca angajat trebuie sa il recuperezi stand peste program.
Nu exista proceduri si sisteme, nu stii cand sa urmezi regulile si cand sa nu.
Echipa dezbinata, se apreciaza barfa si esti rasplatit daca spui „mai sus” ce a facut X si Y.
Se tipa foarte mult. Foarte mult. Multi nervi, si tot timpul angajatul e de vina.
Salariul este in limita decentei, dar nu se merita.
Nu recomand.

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?