Forum despre Artoil Services SRL


ADMIN - undelucram.ro Marti, 25 Martie 2014

Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma Artoil Services SRL, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de Artoil Services.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !

Just me Joi, 3 Aprilie 2014
Este vb despre Artoil Service cu sediul in Calea Floreasca?
Saab Marti, 8 Aprilie 2014
Societatea incheie contracte de munca doar pe perioada determinata iar in momentul in care ajung la scadenta nu sunt niciodata prelungite. Fluctuatia de personal este imensa.
In firma se vorbeste numai limba rusa, oricine nu vorbeste limba este exclus din start. Se promoveaza minciuna, inselatoria.
La interviu ti se prezinta locul ideal de munca insa dupa angajare iti dai seama ca nu e nici pe departe asa. Nu va lasati pacaliti sa va dati demisia de la actualul loc de munca pentru a alege aceasta firma.
Doar un angajat Marti, 15 Aprilie 2014
Nu a spus nimeni ca salariile se platesc mereu cu intarziere.
MarcelM Joi, 17 Aprilie 2014
Confirm cele spuse mai sus. Angajatorul este neserios, salariile sunt mereu platite cu intarziere, angajatii sunt mereu amenintati cu concedierea. Sicanele sunt la ordinea zilei, minciunile la loc de top.
Special K Luni, 1 Septembrie 2014
Lucrez la aceasta firma de ceva vreme. Salariile se platesc la timp, posibilitatile de promovare sunt reale si destul de mari daca-ti faci treaba bine. Din punctul meu de vedere, ...

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?