Forum despre Artoil Services SRL


ADMIN - undelucram.ro Marti, 25 Martie 2014

Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma Artoil Services SRL, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de Artoil Services.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !

Just me Joi, 3 Aprilie 2014
Este vb despre Artoil Service cu sediul in Calea Floreasca?
Saab Marti, 8 Aprilie 2014
Societatea incheie contracte de munca doar pe perioada determinata iar in momentul in care ajung la scadenta nu sunt niciodata prelungite. Fluctuatia de personal este imensa.
In firma se vorbeste numai limba rusa, oricine nu vorbeste limba este exclus din start. Se promoveaza minciuna, inselatoria.
La interviu ti se prezinta locul ideal de munca insa dupa angajare iti dai seama ca nu e nici pe departe asa. Nu va lasati pacaliti sa va dati demisia de la actualul loc de munca pentru a alege aceasta firma.
Doar un angajat Marti, 15 Aprilie 2014
Nu a spus nimeni ca salariile se platesc mereu cu intarziere.
MarcelM Joi, 17 Aprilie 2014
Confirm cele spuse mai sus. Angajatorul este neserios, salariile sunt mereu platite cu intarziere, angajatii sunt mereu amenintati cu concedierea. Sicanele sunt la ordinea zilei, minciunile la loc de top.
Special K Luni, 1 Septembrie 2014

Lucrez la aceasta firma de ceva vreme. Salariile se platesc la timp, posibilitatile de promovare sunt reale si destul de mari daca-ti faci treaba bine. Din punctul meu de vedere, problemele sunt urmatoarele: cei care conduc sunt insuficient pregatiti iar experienta de ani si chiar zeci de ani nu se vede ceea ce creaza dificultati pentru cei pe pozitii de executie, respectul pentru demnitatea umana e discutabil, orele suplimentare nu se platesc, uneori se cere sa fii la munca pentru ca vine x si trebuie sa fii prezent desi nu faci nimic, respectul pentru efortul tau de a fi mai bun e iarasi discutabil (da, te vor mai degraba un executant decat un ganditor liber, ma refer aici si la studii sau experienta asemanatoare), personalul din punctele de lucru e redus ceea ce te obliga ca atunci cand apar dificultati cauzate de lipsa cuiva sa vii la munca (neplatit) sau nu ti se permite concediu chiar oricand, angajatii sunt ciudati (mie mi se par unii inchisi la minte iar altii sunt prea de partea superiorilor) si e bine sa nu te anturezi repede sau chiar deloc, ierarhizarea este lunga si informatia trebuie sa treaca pe la toti sefii, esti pus in situatia de a face treaba unor firme specializate din motive financiare, esti pus in situatia de a munci mai mult decat poate duce un om tot din motive financiare, business-ul lor e mai degraba o vanzare de cartofi in piata. Pe langa astea, se mai intampla multe mici nenorociri care te obosesc psihologic. Situatia e chiar urata. Eu inca mai stau acolo din nevoie dar nu-mi place deloc. Nu stiu ca un coleg de-al meu sa stea de placere. Nu as recomanda colaborarea cu aceasta firma daca nu-ti place domeniul in care activeaza.

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?