Forum despre Arxia


e bun Marti, 23 Decembrie 2014
Am lucrat la ei ceva vreme si le-as caracteriza in felul urmator:

E o firma mica, fara vreun management (fara Agile, Scrum etc). Se fac sedinte zilnice, cel putin tot ce spun asa era acuma 1-2 ani, nu stiu cum e in momentul de fata. Salariul depinde cum negociezi dar in general nu sunt mari. Oamenii sunt faini, de obicei simpli(in sensul bun) si de gasca la fel si patronul este un om interesant. Afacerea Arxia este o afacere mica, deci sa nu va asteptati la confortul de la firmele mari. Dar incearca si ei sa tina angajatii la ei parerea mea. Cand am fost la ei nu se oferea bani pentru catering, sport sau sa zicem kineto terapie daca e cazul in schimb se organiza iesiri la bere, halloween si team buildinguri unde de cele mai multe ori ne distram bine.

Organizarea nu e buna, pentru ca de multe ori sunt pusi la datorie programatori, care nu au experientea cu management si tocmai din cauza asta se descurca si ei cum pot.

Firma e foarte buna pentru juniori sau seniori cu stil de viata simpla. Nu exista evaluari de cunostinta cand am fost la firma, totul cam faci pe parcurs sau de acasa. Firma Arxia seamana putin cu o firma facuta de niste cunostinte, prieteni care au facut o afacere mica la subsol, nu e atmosfera de corporatie, mai degraba de tineri, lejeritate.

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?